Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Απογοήτευσε ο ΑΟ Τρίκαλα. Ήττα από τον Εθνικό Πειραιώς με 2-0 στο Στάδιο


Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση των Τρικάλων στην φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό. Οι «κυανέρυθροι» στο τρίτο τους φιλικό παιχνίδι στο στάδιο ηττήθηκαν από τον Εθνικό Πειραιώς με 2-0, με την άμυνα να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα.




Η ομάδα του Νίκου Γκουλή αιφνιδίασε τους "κυανέρυθρους" που δέχθηκαν γκολ στο 3ο λεπτό από τον Φαρινόλα, όπως συνέβη και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν συνοχή στο παιχνίδι τους και δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο ημίωρο από τον Στρατάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ο ΑΟΤ ανέβασε κάπως τους ρυθμούς δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολόγιζε στον Βαγγέλη Κοντογουλίδη ο οποίος έχει τράβηγμα ενώ αν και βρέθηκε στο γήπεδο ένας Γάλλος ποδοσφαιριστής ονόματι Κονί τελικά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ενώ να σημειωθεί πως στην ενδεκάδα ξεκίνησε για πρώτη φορά ο Μιχάλης Παυλής.

Με την ομάδα του Εθνικού αγωνίστηκε και ο και ο πρώην επιθετικός των Τρικάλων, Λάμπρος Χανιώτης ενώ ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Νίκος Γκούλης πέρασε από τον πάγκο του ΑΟΤ στην Α΄ Εθνική.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και περίπου 600 Τρικαλινοί φίλαθλοι ενώ στο γήπεδο έδωσε το παρόν ο ισχυρός άνδρας του Εθνικού, κ. Πηρούνιας ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση παρέα με τον Βαγγέλη Πλεξίδα. Φυσικά από την αναμέτρηση δεν έλειψε ο Εθνικάρας.



Οι φάσεις του αγώνα

Στο 3΄σουτ του Παγώνη απέκρουσε ο Πουρής, η μπάλα έφτασε στον Φαρινόλα ο οποίος έκανε το σουτ με τον πορτιέρο του ΑΟΤ να αποκρούει αλλά ο Φαρινόλα με νέο σουτ πέτυχε το 0-1.
Στο 20΄ο Χανιώτης για τον Φαρινόλα η μπάλα έφτασε στον Στρατάκη ο οποίος σούταρε άουτ.
Στο 22΄φάουλ του Ρούσεφ άργησαν οι συμπαίκτες του να σουτάρουν αν και βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση.

Στο 31' σέντρα του Γκράιμς σουτ του Στρατάκη 0-2.
Στο 39΄κόρνερ Μπαριέντος, σουτ Μανουσάκη έδιωξε σωτήρια ο Χανιώτης.
Στο 49' ο Παυλής πέρασε και τον τερματοφύλακα απο μπαλιά του Μπαριέντος και ο Παγώνης έδιωξε σωτήρια προτού η μπάλα περάσει τα δίχτυα.
Στο 51΄φάουλ του Μπαριέντος έδιωξε ο Συμεωνίδης σωτήρια.
Στο 53΄σέντρα του Παγώνη, δυνατό σουτ του Χανιώτη η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ απο τα δοκάρια του Πουρή.
Στο 80΄ο Παυλής πέρασε στον Ρούσεφ ο οποίος απο καλή θέση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 88΄φάουλ του Ρούσεφ μπλόκαρε ο Ρούσεφ στην δεξιά του γωνία.
Στο 93΄σέντρα του Μίνγκα και ο Ρούσεφ σούταρε στο δοκάρι.


Οι συνθέσεις
ΑΟ Τρίκαλα: Πουρής, Ριζογιάννης, Χρήστου, Μπριλάκης (46΄Γιώτας), Κόρμπος, Τελκίνσκι, Μανουσάκης (63΄Μίνγκας), Σκάγκλια, Παυλής, Ρούσεφ, Μπαριέντος (70΄Παλάσιος).









Εθνικός: Συμεωνίδης (67΄Παγούδης), Γκράιμς, Κοκκίνης, Παγώνης, Σύρος, Χανιώτης (60 Τσεμπεκίδης), Κορακάκης (81΄Παστός), Φαρινόλα, Στράτακης (60΄Ψιανός), Καραχάλιος (81΄Κωστάκης), Σιλιγαρδάκης (87΄Τσούτσης).

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γρατσάνης με βοηθούς τους Μανασή και Νιώτη.









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου