Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Γεωργίου: "Με έριξε ο Μιχαλολιάκος". Κατεβαίνω στην Καλαμπάκα με τον Μπουτίνα


- «Αποσύρω την υποψηφιότητα για την θέση αντιπεριφερειάρχη»
- "Με πρόλαβε εκείνο το λαμόγιο" είπε για τον σύντροφο "ρέϊντζερ" Μιχαλάκη
- Όλο το παρασκήνιο
- Μυστική συνάντηση χθες στο Επιμελητήριο Αγοραστού - Ντίνου Μπάρδα.
-"Αdios...Nikos Legkas" από τον  Μιχαλάκη...στο "άρμα" του Ηλία Βλαχογιάννη ο Χριστάκης.!





Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ήταν να ανακοινωθεί το όνομα του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων στο ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων στην περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά οι εξελίξεις "τρέχουν".


Ο Γιώργος Γεωργίου βλέποντας σχεδόν καθημερινά τον Χ. Μιχαλάκη να έχει "από κοντά" τον Αγοραστό στις επισκέψεις του στα Τρίκαλα ανησύχησε.

Άσε που ο Αγοραστός δεν του πήρε έστω ένα τηλέφωνο αν και υποψήφιος. (Είναι και πρόεδρος της τοπικής στην Καλαμπάκα...!)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)


"Με πρόλαβε εκείνο το λαμόγιο" είπε για τον Μιχαλάκη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Παίρνει λοιπόν τηλ. στον "αδερφό" Βασίλη Μιχαλολιάκο ο οποίος και είναι υπεύθυνος για τις υποψηφιότητες στην Νέα Δημοκρατία  και τρώει το "άδειασμα":
"Γιώργο ψάξε γι αλλού, δεν μπορώ να κάνω τίποτα (!) δεν κάνω εγώ κουμάντο"!!!
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Τι είχε γίνει; Τον πρόλαβε ο Μιχαλάκης ο οποίος είχε πάει πριν καιρό στην Ρηγίλλης είχε ζητήσει επίσημα συγγνώμη για την γκέλα που είχε κάνει με την Ντόρα και πήρε το χρίσμα...

Λέγεται μάλιστα ότι, ότι έγινε, έγινε και με τις ευλογίες του Ηλία Βλαχογιάννη ο οποίος θέλει τον Μιχαλάκη στο "άρμα" του "αργότερα"...
(adios...Nikos Legkas από τον Χριστάκη !)

Η μυστική συνάντηση στο Επιμελητήριο Αγοραστού -  Μπάρδα.

Εν τω μεταξύ μυστική συνάντηση είχαμε χθες στο Επιμελητήριο μεταξύ Αγοραστού και Ντίνου Μπάρδα. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Χ. Μιχαλάκης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος (και συνέταιρος επιχειρηματικά του Μπάρδα) ο οποίος και έκανε το "κονέ" για την κάθοδο Μπάρδα στο ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια.

Αν συμβεί αυτό, μάλλον θα υπάρξουν αντιδράσεις από άλλους υποψηφίους (Τσίγκας, Μπέλλος, περιβάλλον Βλαχογιάννη) καθώς στις προηγούμενες εκλογές ο Ν. Μπάρδας είχε κατεβει αντίπαλος του Βλαχογιάννη στην Νομαρχία Τρικάλων...


Για το fatsimare

Το ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ






Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
    Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή