Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Απάντηση ΑΕΤ στον προπονητή κολύμβησης Γρ. Μαντά


Από το ΔΣ της ΑΕΤ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή όσον αφορά τον προπονητή κολύμβησης κ. Μαντά.




   Τις  τελευταίες ήμερες παρακολουθούμε δημοσιεύματα στα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά  την προσπάθεια του κ. Γρηγ. Μαντά προπονητή του σωματείου ΟΕΑ ΚΑΙ ΝΑΒ  του Βόλου να εμπλακεί στα κολυμβητικά δρώμενα του Νομού μας.

http://fatsimaremag.blogspot.com/2010/08/14.html

   Α. Επειδή  αναφέρθηκε σε αθλητή του σωματείου μας (Μπακώση)  θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το σωματείο μας ποτέ δεν ήρθε σε επαφή με τον κ. Μαντα και ο αθλητής μας προπονείται με τους προπονητές του σωματείου μας. Εάν χωρίς να ενημερωθεί επίσημα το σωματείο μας και εν  αγνοία μας ο κ Μαντάς προπονεί τον αθλητή Μπακώση, τότε το σωματείο μας θα ελέγξει εάν πρέπει να τιμωρηθεί τόσο ο αθλητής όσο και ο ξένος προπονητής

   Β.   Το σωματείο μας διαφωνεί στο να προπονούνται στο κολυμβητήριο της πόλης μας αθλητές σωματείων αλλού νομού,(και μάλιστα του Βόλου που έχουν επάρκεια κολυμβητικών ωρών) για τον λόγο που όλοι γνωρίζουμε : Οι προπονητικές ώρες του δικού μας κολυμβητήριου δεν επαρκούν ούτε  για τα σωματεία του νομού μας. Σε ότι αφορά τον δικό μας αθλητή είναι μέλημα του σωματείου μας για το  πως  ,πότε και που θα κάνει προπόνηση.



Το Δ.Σ.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου