Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Άρεσε ο ΑΣ Μετέωρα απέναντι στην Καστοριά


Σκορ και θέαμα πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ Μετέωρα  χθες Σάββατο 21 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσιος».






Οι παίχτες του Βασίλη Γκούμπλια δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα της Καστορίας να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι μέσα στο "Βασίλης Καρακίτσιος" και πήραν επάξια την νίκη.

Το 3:1 μπορεί να χαρακτηριστεί μικρό σκορ αν αναλογιστεί κανείς τις κλασικές ευκαιρίες που έχασαν οι Τσουκάλης στα πρώτα λεπτά της συνάντησης, ο Φουρτούνης στα μισά του 1ου ημιχρόνου και ο Χρήστος Αυγέρος στο 2ο ημίχρονο.


Το σκορ της συνάντησης άνοιξε  ο Γιώργος Γραβάνης. με ωραίο πλασέ. Το 2:0 το έκανε ο «Τεράστιος» Φίλιππος Κεραμάς που πείρε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου πέρασε όλοι την ομάδα της Καστοριάς και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ένα ομολογουμένως σπάνιας ομορφιάς προσπάθεια που δεν τη βλέπουμε συχνά στα γήπεδα. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Χρήστος Αυγέρος με ένα απίστευτο γκολ κοντά από το δεξί σημαιάκι του κόρνερ  εξαπέλυσε μια  σέντρα σουτ η οποία κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι της Καστοριανής εστίας με τον τερματοφύλακά τους να μην πιστεύει την τροχιά που πείρε η μπάλα. Η Καστοριά μείωσε στο τέλος με σουτ έξω από την περιοχή.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου και με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα μας σίγουρα θα φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

asmetewra fun club






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου