Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Πέντε "αστέρια" στον συνδυασμό Ταμήλου...


Κρατείστε τα ονόματα και θα μας θυμηθείτε. Αν θέλετε, πάμε και στοίχημα...









Ανακοινώθηκαν καμμιά 20αριά ονόματα τα οποία θα μετέχουν στον συνδυασμό της "Πόλης Αναφοράς" του Μιχάλη Ταμήλου. Μεταξύ αυτών και νυν Δημάρχων. Δεν μας έκαναν και πολύ εντύπωση.

Θέλετε να σας πούμε ποιές υποψηφιότητες θεωρούμε ότι αν εκλεγεί ο συνδυασμός θα κάνουν την έκπληξη και "χτυπάνε" εκλογή;

Πάμε.


Χρήστος Γεωργάκης.
Παλιά καραβάνα της πολιτικής και μέσα σ'όλα. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, από κάτω θα τον βρείς. Καθημερινά ίσως να τον βρείτε σε δύο και τρία (!) διαφορετικά μαγαζιά της πόλης, ιδίως τσιπουράδικα και ταβέρνες λόγω επαγγέλματος. Χρόνια στο πλευρό του τέως βουλευτού Θ. Σκρέκα. "Δύναμη πυρός" ο δήμος Εστιαιώτιδος (Χρυσαυγή)

Ελένη Πούλιου. Γεωπόνος. Από Φωτάδα. Ξέρει όλους τους ψηφοφόρους του δήμου Καλλιδένδρου με το μικρό όνομα.... Πασόκια και δεξιούς. Γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής καλύτερα από κάθε άλλον, ειδικά στον αγροτικό τομέα.

Δημήτρης Βακουφτσής. Πέρα από τον...μισό (τεως) Δήμο Εστιαιώτιδος και δη το Μεγαλοχώρι που θα τον ψηφίσει, έχει πολλές γνωριμίες στον χώρο του ποδοσφαίρου σε όλο το νομό. Πατέρας του Γιώργου Βακουφτσή, (δημοφιλής ποδοσφαιριστής έπαιξε Φιορεντίνα, Ομόνοια, Εργοτέλη) θα τον βοηθήσει πολύ.Στοίχημα ότι θα πάρει περισσότερους σταυρούς από τον νύν δήμαρχο Γιάννη Περιστέρη.!

Ο Γιώργος Βακουφτσής




Μπάμπης Αργυρίου. Με ορμητήριο το Γοργογύρι,  έχει προσβάσεις παντού. Χρόνια στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, θα σαρώσει στον (τεως) δήμο Κόζιακα. Αν στα Τρίκαλα βοηθηθεί και από ανθρώπους που συνεργάζεται επιχειρηματικά θα πάει "ψηλά" σε σταυρούς...


Ηλίας Παπανικολάου. Έβαλε "φόλι" στις προηγούμενες εκλογές σαν υποψ. Δήμαρχος στα Καλύβια και πάλεψε "στα ίσα" τον Ρετζιά.
Έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα καθώς δούλευε επί χρόνια και σαν τραγουδιστής αλλά και δ/ντης της αλυσίδας "Κωτσόβολος" στα Τρίκαλα.
Ενωτικός, αγαπητός στους Μεγαλοκαλυβιώτες και με πολλές γνωριμίες πόλη, ψηφίζεται από όλες τις παρατάξεις ειδικά από την νεολαία.


Ο Ηλίας Παπανικολάου










Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου