Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Φορτωμένο πρόγραμμα το τελευταίο επταήμερο για τα Μετέωρα


- Την ερχόμενη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου θα μάθουν το πρόγραμμα των αγώνων τους στο Περιφερειακό
- Τα κορίτσια των Μετεώρων στον δρόμο για την Β' Εθνική






Από φιλικό, σε φιλικό «τρέχουν» πλέον την προετοιμασία τους οι περισσότερες ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος κι από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσαν να...διαφύγουν τα Μετέωρα


Από φιλικό, σε φιλικό «τρέχουν» πλέον την προετοιμασία τους οι περισσότερες ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος κι από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσαν να.. διαφύγουν τα Μετέωρα που είχαν φορτωμένο πρόγραμμα το τελευταίο επταήμερο.


Την προηγούμενη εβδομάδα οι Καλαμπακιώτες έπαιξαν με τον ΑΟΤ στο πιο δυνατό τεστ του φετινού καλοκαιριού, ενώ μια μέρα αργότερα αντιμετώπισαν και την ομάδα της Κρύας Βρύσης σε ένα εκπαιδευτικό και χρήσιμο τεστ στο οποίο μάλιστα  ο Β Γκούμπλιας χρησιμοποίησε παίκτες που δεν πήραν  χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τα Τρίκαλα. Στο  παιχνίδι αυτό, το οποίο  παρεμπιπτόντως  πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Σαρακίνας,  η ομάδα των Μετεώρων επικράτησε με 3-0 έχοντας ως σκόρερ τον Αγγελάκη (πέτυχε 2 γκολ) και τον Αυγέρο.

Ωστόσο, υπήρχε και συνέχεια στο πρόγραμμα  των φιλικών αναμετρήσεων της εβδομάδας αφού  το απόγευμα Σαββάτου τα Μετέωρα  βρέθηκαν στα Φάρσαλα για ένα ακόμα παιχνίδι με αντίπαλο αυτή τη φορά την τοπική ομάδα του Αχιλλέα.

Το ματς ήταν δυνατό και σε κάποιες φάσεις (παραδόξως και αναιτίως) υπέρμετρα σκληρό από την πλευρά των γηπεδούχων που δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν  και να συναγωνιστούν τον ρυθμό των παικτών του Β. Γκούμπλια και επέλεξαν να κυνηγήσουν πόδια προκαλώντας μάλιστα τον του Χρήστου Αυγέρου.

Μετά από αυτό το σοβαρό συμβάν ως είναι φυσικό το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης περνά σε δεύτερη μοίρα. Τα Μετέωρα παντως ήταν καλύτερα από τους αντιπάλους τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στην καθαρή νίκη χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Βασίλης Γκαρνάρας.

Θετικά λοιπόν και ενθαρρυντικά τα μηνύματα της ομάδας των Μετεώρων από ένα ακόμα παιχνίδι, παρ’ ότι βέβαια ο Β Γκούμπλιας ζητά περισσότερη δουλειά από τους παίκτες του για να ανεβεί στον επιθυμητό βαθμό η ετοιμότητα της ομάδας.





Την Κυριακή η κλήρωση



Τα Μετέωρα με τις κινήσεις που έκαναν κατά την περίοδο του καλοκαιριού αλλά και με τη δουλειά που «έριξαν» μέσα στο γήπεδο, δείχνουν ότι βαδίζουν μεθοδικά οργανωμένα και ετοιμοπόλεμα προς την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, όμως στο επιτελείο της ομάδας ο προπονητής και οι συνεργάτες του δεν εφησυχάζουν γιατί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας ότι το νέο πρωτάθλημα πέρα από τις δυσκολίες και τις επιβαρύνσεις της αναδιάρθρωσης, κρύβει και άλλες παγίδες…



Την ερχόμενη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου θα μάθουν το πρόγραμμα των αγώνων τους στο Περιφερειακό οι δυο εκπρόσωποι του νομού μας. Η κλήρωση του 4ου ομίλου θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια σε μια διαδικασία κατά την οποία η ΕΠΟ θα βγάλει ακόμα και τους αγώνες τριων ακόμα ομίλων(1,2,3). Το πρωτάθλημα θα πάρει εκκίνηση στις  19 Σεπτεμβρίου  και



Και σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΕΠΟ στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία θα  προβιβαστούν για την περίοδο 2010 – 2011 οι Πρωταθλητές όλων των Ενώσεων (53), και οι Δευτεραθλητές των ιδρυτριών Ενώσεων (3). Σύνολο Σωματείων που ανέρχονται : πενήντα έξι (56).



Τα κορίτσια των Μετεώρων στον δρόμο για την Β' Εθνική


H Γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Μετεώρων βγήκε γήπεδο και ξεκίνησε την προετοιμασία της για την καινούρια σεζόν κατά την οποία θ’ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής


Τα κορίτσια των Μετεώρων όπως είναι ήδη γνωστό θα συμμετάσχουν στον μικρό μαραθώνιο της Β’ Εθνικής κατηγορίας της χώρας μας, σ’ ένα πρωτάθλημα που δημιουργήθηκε με σχέδιο αναδιάρθρωσης και δεδομένης της αγωνιστικής τους τριβής στον πιο δύσκολο όμιλο του Περιφερειακού, δικαιούνται να έχουν βλέψεις και πρωταγωνιστικές φιλοδοξίες.

Βέβαια η β’ εθνική είναι ένα νέο πρωτάθλημα, προφανώς δεν θα έχει σχέση και δεν θα μπορεί να συγκριθεί με το περιφερειακό, όμως επειδή πολλές ομάδες προέρχονται από αυτό, θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα είναι παντελώς «άγνωστος χώρος» για τα κορίτσια των Μετεώρων.

Στην πρώτη συγκέντρωση της Καλαμπακιώτικης ομάδας πέρα από τον προπονητή Σπύρο Τσιάκαλο και τον έφορο του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος Ε. Μπαταλογιάννη παρέστησαν και μερικά ακόμα μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΑΣ Μετέωρα κ Γιάννη Μπουτίνα.

Ο πρόεδρος καλωσόρισε τις αθλήτριες του συλλόγου στο γήπεδο και στην σύντομη ομιλία τους  πριν την πρώτη  προπόνηση έδωσε το στίγμα της διοικητικής προσέγγισης του συλλόγου τονίζοντας ότι ο ΑΣ Μετέωρα είναι πλέον μία μεγάλη οικογένεια με πολλά τμήματα που στηρίζονται από τα επιτελεία τους αλλά και συνολικά από το αθλητικό οικοδόμημα του ιστορικού σωματείου. Ξεκινάτε μια νέα προσπάθεια στη β εθνική και θέλω να ξέρετε ότι όλοι μας θα είμαστε στο πλευρό σας, ανέφερε ο κ Μπουτίνας στην ομιλία του ευχόμενος βέβαια σε όλες τις αθλήτριες αλλά και στον προπονητή και τον έφορο του τμήματος καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία δύναμη και επιτυχίες μέσα στα γήπεδα.

Στα αξιοσημείωτα της πρώτης συγκέντρωσης η παρουσία δυο νεαρών αθλητριών από τη Σερβία που συμμετέχουν στις προπονήσεις (υπό δοκιμή η παρουσία τους) και αν κριθεί απαραίτητη η συμμετοχή από τον Σπύρο Τσιάκαλο θα αποκτηθούν από την διοίκηση του συλλόγου.

Στην ομάδα των Μετεώρων παρέμειναν όλες οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο περσινό πρωτάθλημα ενώ αποκτήθηκαν στην περίοδο των μεταγραφών οι Αργύρη ,Ντόκου Νέστωρα Γκοτζιά, Βόκα  και Παπανικολάου. Βέβαια υπάρχουν αρκετές επαφές για τις οποίες θα υπάρξουν ανακοινώσεις μετά τις δοκιμές των αθλητριών . Στην εφορία του γυναικείου τμήματος υπεύθυνοι για τη νέα χρονιά θα είναι ο Μπαταλογιάννης Ε. ,Σαμούτης  Αθ,  και η Ρίζου Μαριάννα.

Με την ευκαιρία αξίζει τον κόπο να θυμίσουμε και πάλι ότι στη Β΄ Εθνική κατηγορία των Γυναικών  δημιουργήθηκαν  2 όμιλοι και τα κορίτσια των Μετεώρων θα συμμετάσχουν στον βόρειο μαζί  με τις ομάδες του Μαγνησιακού ,της Κομοτηνής ,της Καβάλας  ,της Φλώρινας και μια εκ της Πάτρας ή του Πειραιά .Η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στις 02/10/201 ,ενώ το πρόγραμμα των αγώνων θα βγει από την κλήρωση που θα γίνει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου