Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Aρχαίο πνεύμα ετοιμοθάνατο...


"Ομνύω στο όνομα των αγίων Δία, Ήρας, και λοιπών ολυμπίων θεών". Πάει τρελάθηκαν οι παπάδες...






«Σε μια συγκινητική και λιτή τελετή στα πρότυπα τού Ολυμπιακού τελετουργικού παρουσία προσωπικοτήτων απ΄ όλη την Ευρώπη άναψε στις 12 το μεσημέρι στην κρύπτη τού Καθολικού τής Μονής τής Παναγίας Κοσμοσώτηρας, στις Φέρες τού νομού Έβρου, η φλόγα τής Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics, που θα φιλοξενηθούν στη Βαρσοβία τής Πολωνίας από 18 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου».

     Ναι, ναι, ναι, καλοί μου άνθρωποι, έγινε κι αυτό. Παπάδες άναψαν τη φλόγα των παραολυμπιακών αγώνων (Special Olympics)... Όχι δεν κάνουμε λάθος, καλά ακούσατε. Η παραολυμπιακή φλόγα άναψε στην δάδα από καντήλι τής Παναγίας τής Κοσμοσώτηρας και τα χέρια χριστιανού ιερέα. Τι είναι αυτό; Η πανάρχαια και πάγια χριστιανική τακτική.

Αφού οι παπάδες δεν μπορούν να καταργήσουν τον τόσο μισητό γι΄ αυτούς αθλητισμό -όπως έκαναν κατά την περίοδο τού βυζαντινού μεσαίωνα, όταν κήρυξαν υπό διωγμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον αθλητισμό-, τον οικειοποιούνται.
Με αυτή την τακτική οικειοποιήθηκαν εκατοντάδες έθιμα των μισητών «ειδωλολατρών» Ελλήνων και μη. Έτσι τους κατάπιαν, τους εξαφάνισαν. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πέφτει κι αυτό το κάστρο τού πολιτισμού. Οι αγώνες πλέον θα γίνουν θρησκευτικοί και μάλιστα χριστιανικοί. Για να μη προλάβει κάνας μουσουλμάνος μουφτής και τους οικειοποιηθεί αυτός πρώτος δηλαδή.


     Το πρώτο βήμα ήταν να γίνουν παρα-ολυμπιακοί, δηλαδή οι γνωστοί πλέον παρωδία - ολυμπιακοί αγώνες. Το επόμενο βήμα είναι αυτό τώρα. Το μελλοντικό; Όνειρο, φιλοδοξία μεγίστου βαθμού. Ένας Βαρθολομαίος, ή πάπας, ή κάποιο άλλο καλό τσιράκι τους να ανάψει την φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων τού 2012 στο Λονδίνο ή και τού 2016 ακόμα. Αμ, τι νομίσατε. Τελικά, δεν έχουν τον θεό τους οι άτιμοι...





Σκύψε ευλογημένη!

Η λαίλαπα τού ορθόδοξου μεσαίωνα οικειοποιείται τους παραολυμπιακούς αγώνες.
Η πρωθιέρεια με τη δάδα στα χέρια γονατίζει και προσκυνάει το μητροπολίτη.
Μαζί της προσκυνάει κι ο πολιτισμός.
    





     Έτσι, οι νέοι θρησκευτικοί χριστιανικοί αγώνες θα γίνονται προς τιμή τού μαραγκού Ιησού, τής απαρνηθείσας μητέρας του, Παναγίας, των αμόρφωτων ψαράδων μαθητών του, των βοσκών Εβραίων προφητών, των αγίων σκελετών - ασκητών και των λοιπών χριστιανών συγγενών μαχαιροβγαλτών, γκρεμιστάδων και συμμοριτών ημών.
Ξεχάστε τον Δία και τους Ολυμπίους, επιτέλους...

     Σας ξαναλέω το νέο, για να το εμπεδώσετε: Ο Λεβιάθαν χριστιανισμός κατάπιε για άλλη μιά φορά τον πολιτισμό. Ήρθαν οι πρώτοι παρωδοχριστιανικοί αγώνες για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Και πόση ντόπα έχει να πέσει στους άμοιρους ανάπηρους κι άρρωστους αθλητές. Τι χρησιμοποίηση, τι χειραγώγηση...

     Έτσι και το νέο σύνθημα των Ρωμιών αθλητών, που θα μετέχουν σε προσεχείς παρωδοχριστιανικούς αγώνες θα μεταβληθεί ως εξής: Για την Ορθοδοξία και τη ντόπα ρε γαμώτο! Άλλωστε και η Ορθοδοξία αποτελεί ένα από τα μέγιστα είδη ντόπας...


     Θα τελειώσουμε με την μπηχτή από τον Άνθιμο κατά των Ολυμπίων, των Ελλήνων, των Λακεδαιμονίων και πασών των ειδωλολατρών: «Οι Χριστιανοί Πατέρες τής Ορθόδοξης Ανατολής κατόρθωσαν να οδηγήσουν τα παιδιά από τον Καιάδα στους Special Olympics».



Βοήθειά μας...

Κωνσταντίνος Παραβάτης

ΠΗΓΗ





Δημοσίευσέ το στο:

2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΔΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ!!!Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΡΗΠΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ....ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε αναψε κανενα κερακι στα εβραικα πορνεια σας και μετα κανε κριτικη για αρχαια ελλαδα, καλογερε του κερατα που βρηκατε τον σωκρατη καραμελα και τον πιπιλατε, ασε που δεν ειναι ερηπεια ανηστοριτο πλασμα αλλα τα εκαναν ερηπια η βρωμοχριστιανοι για να χτισουν τις σπηλιες τους απο πανω! Γαμω τον εβραιο θεο σας τον ψευτο-αντιγραφεα αρχαιων θρησκειων και εθιμων!! Γαμω και τον χριστο σας το ψευτικο, ανασταση και πρασινα αλογα, Ψαξε ρε για τον Αδωνι στην αρχαια ελλαδα να δεις το εθιμοτυπικο αυτο της αναστασεως 1500 πριν τον εβραιο χριστο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή