Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Όλος ο Δήμος Μαλακασίου στο πλευρό του Βύρωνα Μπουτίνα


Η περιοδεία στο Δήμο Μαλακασίου (Τρυγώνα, Ανάληψη, Πεύκη, Κορυδαλλός, Μαλακάσι, Παναγία) για τους ενεργούς πολίτες και τον Βύρωνα Μπουτίνα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία μιας και ήταν πολύ μεγάλο το πλήθος του κόσμου που τον περίμενε σε όλα τα χωριά.





Μάλιστα στην Πεύκη αναγκάστηκε να μιλήσει στην Πλατεία του χωριού μπροστά στους κατοίκους γιατί δεν χωρούσαν σε κλειστό χώρο.



Ο Βύρων Μπουτίνας αναφέρθηκε στα προβλήματα των χωριών και στους τρόπους επίλυσης αυτών .Ήταν απόλυτα ικανοποιημένος γιατί οι άνθρωποι της περιοχής που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του είναι από όλους τους πολιτικούς χώρους και πάνω από όλα από όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει τα ημιτελή έργα της απελθούσης Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μαλακασίου και πως θα συνεχίσει και θα επεκτείνει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» ,τις εκδηλώσεις `όλο το χρόνο και τα νέα απαραίτητα έργα για κάθε χωριό.


Αξίζει να σημειωθεί πως τον προλόγιζαν σε κάθε χωριό οι τοπικοί σύμβουλοι ,οι κκ Θάνος και Δαφούλας (υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι) ,ενώ στην Παναγία τον καλωσόρισε και προλόγισε ένθερμα ο Δήμαρχος Μαλακασίου κ. Λιάτης, σ ένα κατάμεστο χώρο.






«Ενεργοί Πολίτες- Ισχυρός Δήμος»
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας
Βύρωνας Μπουτίνας


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου