Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία του Βύρωνα Μπουτίνα σε Μουργκάνι, Ορθοβούνι, Κερασιά, Καστανιά και Αμάραντο


Ο Βύρων Μπουτίνας και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν την Παρασκευή 23/10/2010 από την επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά της Καλαμπάκας ,όπου και οι παραγωγοί αλλά και οι πολίτες τους υποδέχτηκαν με μια θερμή χειραψία τον καθένα ,και τους ευχήθηκαν καλό κουράγιο στο Νέο Δήμο Καλαμπάκας



    
Περιοδεία του Βύρωνα Μπουτίνα σε Μουργκάνι, Ορθοβούνι, Κερασιά, Καστανιά και Αμάραντο
Νωρίς το απόγευμα ανηφόρισαν προς το Μουργκάνι ,όπου περπάτησαν στους δρόμους του χωριού και μετά πήγαν στο Ορθοβούνι ,ένα χωριό του Δήμου Καλαμπάκας στο οποίο ο Βύρων Μπουτίνας έκανε έργο ,το οποίο ανάγεται σε διανοίξεις αγροτικών δρόμων και καθαρισμός των υπαρχόντων, ασφαλτοστρώσεις δρόμων , κατασκευή παιδικής χαράς για τα μικρά παιδιά ,αρκετές εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία των κατοίκων καθώς και όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να είναι καθαρό το χωριό και οι κάτοικοι να ζουν με άνεση. Εκεί συνομίλησε με τους ανθρώπους που παραμένουν στο χωριό όλο το χρόνο και τους διαβεβαίωσε ότι τη νέα χρονιά  θα φροντίσει για ακόμη περισσότερα.


Μετά ο Βύρων Μπουτίνας κινήθηκε προς την Μεγάλη Κερασιά ,όπου ο πρώτος κάτοικος που τον συνάντησε ,του είπε με αποφασιστικότητα ¨η Μεγάλη Κερασιά μίλησε και θα είσαι πάλι Δήμαρχος ¨.Ο Βύρων Μπουτίνας τον ευχαρίστησε και κατευθύνθηκε προς τα καφενεία που τον περίμεναν οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού. .¨Από Θεού άρξασθαι ¨είπε ο Βύρων Μπουτίνας αναφερόμενος στην παρουσία του ιερέα του χωριού στο πλευρό του .Τόνισε πως σε όλη τη θητεία του αλλά και τώρα το μυστικό της επιτυχίας του ήταν σε μεγάλο βαθμό οι συνεργάτες του Δημοτικοί Σύμβουλοι,οι οποίοι ήταν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια .

Και τώρα υπάρχουν συνεργάτες παλιοί και νέοι που είναι στο ψηφοδέλτιο και τον βοηθούν πάρα πολύ αλλά και θα τον βοηθήσουν με τις ικανότητες τους στην διακυβέρνηση του νέου Δήμου ,οι οποίοι θυσίασαν και θυσιάζουν προσωπική εργασία και χρόνο για να είναι στο πλευρό του σε κάθε στιγμή.Ο Δήμος Καλαμπάκας αποκτά με τον Καλλικράτη μια ξεχωριστή δυναμική με την οποία μπορεί να διεκδικήσει πάρα πολλά πράγματα.


Στην Μεγάλη Κερασιά πέρα από τις διανοίξεις δρόμων ,την καθαριότητα του χωριού και την διαμόρφωση της πλατείας του σχολείου η δημοτική αρχή του Βύρωνα Μπουτίνα έκανε ένα νέο οστεοφυλάκιο . Όμως ,δεσμεύτηκε ο Βύρων Μπουτίνας, ότι έχει να κάνει πολύ έργο και γι αυτό το χωριό και θα το κάνει.

Επόμενος Σταθμός ήταν η πανέμορφη και πασίγνωστη Καστανιά ,που είναι και το πιο τουριστικό μέρος αυτής της περιοχής .Εκεί αναφέρθηκε ότι τα χωριά ερήμωσαν και πρέπει με το νέο σχέδιο να βρεθούν τρόποι να ζωντανέψουν πάλι .Και τους έχει ο συνδυασμός τους τρόπους αυτούς .Με  συνεχώς ανοικτούς δρόμους και διευκόλυνση της πρόσβασης προς το χωριό ,με τη λειτουργία του κοινοτικού γραφείου ,με καλή οικονομική διαχείριση και με ήπιας μορφής τουριστική ανάπτυξη της περιοχής θα μπουν τα θεμέλια για ένα απόλυτα επιτυχημένο Δημοτικό Διαμέρισμα Καστανιάς . .

Επίσης αυτό που πρέπει να γίνει στο χωριό και θα το κάνει άμεσα ο Βύρων Μπουτίνας είναι η εύκολη και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο(internet,), η κάλυψη των τηλεοπτικών καναλιών  ,η προβολή του υλικού του Δήμου Καλαμπάκας και συγκεκριμένα της Καστανιάς ,καθώς και η ενεργοποίηση των πολιτών σε εκδηλώσεις όλο το χρόνο.Όσο για τη ¨Βοήθεια στο σπίτι¨ ,το πρόγραμμα τονίστηκε ότι θα παραμείνει και θα συνεχισθεί να παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλο και περισσότερο κόσμο.

Τελευταίος σταθμός ήταν ο Αμάραντος όπου ο Βύρων Μπουτίνας επισκέφτηκε και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα τους και τους διαβεβαίωσε και αυτούς για τις θέσεις του συνδυασμού του.

«Ενεργοί Πολίτες-Ισχυρός Δήμος»
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας
Βύρωνας Μπουτίνας



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου