Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Χρ. Μιχαλάκης: «Όλοι μαζί αλλάζουμε τη Θεσσαλία»


Σε λειτουργία το εκλογικό κέντρο της «Συμμαχίας υπέρ των πολιτών» στα Τρίκαλα





Δυναμική νίκης διαμορφώνει ο συνδυασμός «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» στη Θεσσαλία. Το πρόγραμμα, το μοναδικό ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο, που έχει κατατεθεί από τον επικεφαλής του Συνδυασμού Κώστα Αγοραστό, γίνεται αποδεκτό από τους Θεσσαλούς πολίτες οι οποίοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα της τοπικής αυτοδιοίκησης, «όλοι μαζί».

Αυτό επισημαίνει σε δηλώσεις του και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του συνδυασμού κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ότι δηλαδή «εφόσον δουλέψουμε όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε προοπτική ανάπτυξης στον τόπο μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές».

Ο κ. Χρ. Μιχαλάκης συνεχίζει τις περιοδείες στα χωριά του Νομού Τρικάλων, όπου ο κόσμος δείχνει στην πράξη την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, και στους υποψηφίους του συνδυασμού.

Εντωμεταξύ από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας είναι σε λειτουργία και το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των πολιτών», επί της οδού Απόλλωνος 7. Εκεί ο κ. Χρ. Μιχαλάκης και οι συνεργάτες του δέχονται καθημερινά τους πολίτες, συζητούν μαζί και θέτουν τους στόχους ενόψει εκλογών.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου