Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δυναμική νίκης από τον Χρήστο Μιχαλάκη


Συνεχίζει τις περιοδείες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων, ο οποίος συνόδευσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στην επίσκεψη στη Θεσσαλία






Στο πλευρό του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά βρέθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του προηγούμενου τριημέρου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. περιόδευσε στη Θεσσαλία και έστειλε ηχηρό μήνυμα για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σημειώνοντας πως «τα ψευτοδιλήμματα τα οποία πρόκειται να βάλει τις επόμενες ημέρες ο κ. Παπανδρέου θα πέσουν στο κενό.

Εμείς αγωνιζόμαστε με ένα πρόγραμμα κοστολογημένο και αληθινό  και δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε παρά μόνο την οικονομική πραγματικότητα η οποία σήμερα έχει κάνει τον ελληνικό λαό να στενάζει».

Ειδικά στη Θεσσαλία και στο Νομό Τρικάλων η «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Αγοραστό αναπτύσσει δυναμική νίκης. Ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του συνδυασμού, δηλώνει απόλυτα βέβαιος για την επικράτηση μιας και «η καθημερινή επαφή με τον κόσμο αυτό μας δείχνει. Πορευόμαστε σε μια νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση και με συλλογική δουλειά είναι σίγουρο πως θα πετύχουμε νίκη στις εκλογές, αλλά και θα εφαρμόσουμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης της Θεσσαλίας και ειδικότερα του Ν. Τρικάλων».

Ο κ. Μιχαλάκης συνεχίζει τις περιοδείες του στα χωριά του Νομού και χθες το πρωί βρέθηκε και πάλι στον Δήμο Χασίων και συγκεκριμένα στα χωριά Κακοπλεύρι, Αγναντιά, Σταγιάδες, Αγιόφυλλο, Οξύνεια και Ξηρόκαμπο.

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων

Χρήστος Μιχαλάκης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του Συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό, κ. Χρήστος Μιχαλάκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας θα ακολουθήσει το παρακάτω πρόγραμμα:


ΑΠΟΓΕΥΜΑ

5.00 Ρόγγια

5.30 Διπόταμος

6.00 Μεγάλο Κεφαλόβρυσο

6.30 Διαλεχτό

8.00 Μεγάρχη

8.45 Καλονέρι



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου