Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

H επίσκεψη Σαμαρά σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα


Στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα περιόδευσε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από το Νομάρχη κ. Ηλία Βλαχογιάννη, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη, τους βουλευτές κ.κ. Λέγκα και Χατζηγάκη και τοπικά στελέχη του κόμματος.





Αρχικά επισκέφθηκε τη Νομαρχία Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με το Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη και ενημερώθηκε για ζητήματα του νομού.


Ακολούθως επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο όπου η Πρόεδρος κ. Δήμα τον ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν την εργατική τάξη και του έδωσε σχετικό υπόμνημα.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Σαμαρά το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Τρικκαίων και εκ νέου υποψηφίου κ. Μιχάλη Ταμήλου, όπου αρκετοί τρικαλινοί του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο ο κ. Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε ώρες μεγάλης και βαθιάς οικονομικής κρίσης μια κυβέρνηση σοβαρή πρέπει να επενδύει στην αλήθεια και όχι στο ψέμα. Τα ψευτοδιλήμματα τα οποία πρόκειται να βάλει τις επόμενες ημέρες ο κ. Παπανδρέου θα πέσουν στο κενό.

Ο κόσμος χρειάζεται τη γνώση του τι συμβαίνει, τη γνώση το ποιος μας έφερε εδώ και τη γνώση κυρίως για το ποιος μπορεί να μας βγάλει από αυτό το τέλμα. Επομένως θέλω να είναι ξεκάθαρο ότι εμείς αγωνιζόμαστε με ένα πρόγραμμα κοστολογημένο και αληθινό  και δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε παρά μόνο την οικονομική πραγματικότητα η οποία σήμερα έχει κάνει τον ελληνικό λαό να στενάζει.

Βρισκόμαστε εδώ στα Τρίκαλα βλέπουμε παντού κόσμο, μαγαζιά να κλείνουν, η ανεργία να μεγαλώνει, η ελπίδα να σβήνει για ένα παιδί που έχει ένα δικό του όνειρο, για μια οικογένεια που βλέπει να μην μπορεί να προγραμματίσει ούτε καν για το σήμερα.

Επομένως θέλω να είναι απολύτως ξεκάθαρη η θέση της Ν.Δ. Αγωνιζόμαστε με πρόγραμμα για την αλήθεια και για το πώς θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο. Ο κ. Παπανδρέου αγωνίζεται με το ψέμα, με την παραπληροφόρηση και προσπαθεί να βάλει ψευτοδιλήμματα».


Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού υποστηριζόμενο από τη Ν.Δ., όπου τον υποδέχθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Ακολούθως ο κ. Σαμαράς περπάτησε μέχρι το τέλος του πεζόδρομου της Ασκληπιού και επισκέφθηκε καταστήματα, επιχειρήσεις και καφετέριες συνομιλώντας με ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Εντύπωση και κάτι που σχολιάστηκε με αρκετά καλά λόγια έκανε η κίνηση του προέδρου της Ν.Δ. να επισκεφτεί το Εκλογικό Κέντρο του υποψηφίου περιφερειάρχη με το ΠΑΣΟΚ κ. Παπατόλια.

Αμέσως μετά ο κ. Σαμαράς αναχώρησε για την Καλαμπάκα όπου και εκεί επισκέφθηκε καταστήματα, χαιρετώντας και συνομιλώντας με κόσμο.

Επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Καλαμπάκας και εκ νέου υποψηφίου κ. Μπουτίνα και λίγο αργότερα το Δημαρχείο όπου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος κ. Μπουτίνας και ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Σημειώνουμε ότι ο κ. Σαμαράς ήταν στην πόλη των Τρικάλων από το βράδι της Παρασκευής όπου γευμάτισε σε ταβέρνα στα Μανάβικα και έκανε μια μικρή βόλτα στην κεντρική πλατεία της πόλης.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου