Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Οδυνηρή ήττα για τον ΑΟ Τρίκαλα από τον Πιερικό με 1-2 στο Στάδιο


Ντροπιαστική ήττα γνώρισε στο Στάδιο ο ΑΟ Τρίκαλα από τον Πιερικό με 1-2. Οι «κυανέρυθροι» ήταν τραγικοί, παρουσιάστηκαν στο γήπεδο χωρίς αρχή, μέση και τέλος και ο Γκουγκουλιάς με δύο γκολ έδωσε το σπουδαίο διπλό στην ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου.




Στο γήπεδο η παρουσία των φιλάθλων δεν θύμιζε σε τίποτα τις προηγούμενες αναμετρήσεις ενώ οι Σακαφλιάδες ανάρτησαν πανό: "ΕΠΣΤ η ντροπή των Τρικάλων" διοτί η τοπική Ένωση δεν μετέθεσε τους αγώνες της Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας με συνέπεια στις 15:00 να διεξάγονται και οι αναμετρήσεις της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.


Στο δεύτερο ημίχρονο η κ. Μήτση ζήτησε να κατέβει το πανό κατά της ΕΠΣΤ για να ξεκινήσει τον αγώνα και ακολούθησαν υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της ΕΠΣΤ, Θανάση Μπουτζιώλη.

Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του ματς αποδοκιμάστηκε και ο Γιώργος Μπένος.

Οι φάσεις του αγώνα


4΄Κίτρινη στον Δήμου.
5΄Σέντρα του Χρήστου μονοκόματο σουτ του Μίνγκα η μπάλα πέρασε άουτ.
8΄Απο κόρνερ του Ρούσεφ κεφαλιά του Μπακομήτρου έβγαλε ο Γουσούής πάνω στην γραμμή.
18΄Βαθιά μπαλιά του Χατζή ο Γκουγκουλιάς έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.


29΄Απο φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Μπουκουβάλα ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
31΄Φάουλ του Πουρτουλίδη σουτ του Μιλόσκοβιτς που πήρε το ριμπάουντ και η μπάλα πέρασε άουτ.
32΄Μακρινό σουτ του Μπουκουβάλα η μπάλα πέρασε άουτ.





41' Ο Μίνγκας έκανε την σέντρα σουτ, ο Κοντογουλίδης έκανε το σουτ και ο Μανουσάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με νέο σουτ για το 1-0.



43΄Ο Τασίδης για τον Μιλόσκοβιτς, αυτός σούταρε αλλά ο Πουρής είπε "όχι".
45΄Ο Γουγουλιάς ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1 έπειτα απο φάση διαρκείας. Ο έμπειρος επιθετικός πήρε το ριμπάουντ όταν ο Πουλάκος σούταρε και ο Πουρής απέκρουσε.
45+1 Κίτρινη κάρτα στον Μίνγκα για θέατρο.
48΄Σέντρα του Πουρτουλίδη, σουτ του Πουλάκου η μπάλα πέρασε άουτ.
53΄Σουτ του Πουλάκου απέκρουσε ο Πουρής και στην επαναφορά ο Γκουγκουλιάς πέτυχε το 1-2. Αποδοκιμασίες απο την κερκίδα για τους παίκτες των Τρικάλων.


59΄Φάουλ του Ρούσεφ απέκρουσε ο Γουμάγιας σε κόρνερ. Εκτέλεσε ο Ρουσεφ ο Μπριλάκης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.
67΄Σέντρα σουτ του Μίνγκα απέκρουσε ο Γουμάγιας. Εκτελέστηκε το κόρνερ σουτ του Κοντογουλίδη νέα απόκρουση του Γουμάγια.
72΄Διακοπή στο ματς γιατί οι του Πιερικού έπεσαν πάνω στον Ρούσεφ γιατί θεώρησε πως δεν τήρησε fair play. Κίτρινη κάρτα στους Χατζή και Ρούσεφ.



76΄Κίτρινη στον Κωνσταντινίδη.
78' Ο Λόπεζ απέναντι στον Πουρή έδιωξαν οι αμυντικοί.
90+4 Κίτρινη κάρτα στον Γουμάγια.


Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τρίκαλα: Πουρής, Μπουκουβάλας (61΄Ριζογιάννης), Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μανουσάκης (85΄Σπασόγεβιτς), Μίνγκας, Γιώτας, Μπακομήτρος (34΄Μπαριέντος), Μπριλάκης, Τελκίνσκι.


Πιερικός: Γουμάγιας, Λαζαρίδης, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Χατζής, Μιλόσκοβιτς (90΄Παπαγεωργίου), Γιαζίτζογλου (68΄Λόπεζ), Πουλάκος (74΄Κωνσταντινίδης), Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει η Μήτση με βοηθούς της Κουτσούμπου και Τσάγκαρη.








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου