Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η συνέντευξη τύπου


Δεν παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Μπένος ο οποίος επικαλέσθηκε λόγους υγείας. Αντ’ αυτού παραβρέθηκε ο Βασίλης Καλογιάννης ο οποίος ζήτησε συγγνώμη στον κόσμο και τον πρόεδρο.





Βασίλης Καλογιάννης: Τρίτο άτυχο αποτέλεσμα στην σειρά για την ομάδα μας. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, Να ζητήσουμε απλά ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο και τον πρόεδρο. Η ομάδα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και θα δούμε τι φταίει. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Συγχαρητήρια στον Πιερικό.

Ο κόσμος είναι καλά μόνο όταν κερδίζει η ομάδα. Αυτό θέλουμε και εμείς. Δεν νομίζουμε ότι κάοποιος θέλει να μην κερδίζει. Πρώτα από όλα αισθανόμαστε εμείς άσχημα Θα προσπαθήσουμε μέσα στην εβδομάδα να δούμε τι φταίει ώστε να τα βγάλουμε πέρα στο πρωτάθλημαα. Η κατάσταση σαφέστατα είναι δύσκολη.

~Γιατί δεν πήγε ο Μπένος στην συνέντευξη: Δεν αισθανότανε καλά .


Σταύρος Διαμαντόπουλος: Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και για τις δύο ομάδες , ένα παιχνίδι  που το ζητούσαμε και οι δύο για τον ίδιο λόγο. Το πρόβλημα το μεγάλο ήταν για τα Τρίκαλα που παίζανε στην έδρα τους και έπρεπε να την αξιοποιήσουν  αλλά και εμείς παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Αλλά οι ποδοσφαιριστές δείξανε χαρακτήρα και δυνατότητα, σοβαρότητα και ευθύνη σε αυτά τα οποία τους λέω εδώ και 15 μέρες.

Παλέψανε και χτυπήσανε το παιχνίδι. Ξέρω ότι η νίκη μας είναι δίκαια απέναντι στα Τρίκαλα τα οποία είναι και αυτά μια καλή ομάδα, νομίζω μπορούνε να πάνε ακόμα καλύτερα. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γιατί το ποδόσφαιρο έτσι είναι άλλοτε πάνω άλλοτε κάτω. Χαρίζω αυτή τη νίκη στο φίλαθλο κοινό της Πιερίας η οποία τελευταία έχει μεγάλη πίκρα και νομίζω ότι η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση θα είναι μια αρχή για μια καλή ομάδα η οποία θα έχει ποιότητα ποδοσφαίρου.


 Είναι νωρίς ακόμη τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα προοπτικής. Πέρυσι δούλεψα στα Τρίκαλα, φυσικά εγώ έχω κάποιες άλλες αρχές στο θέμα του αθλήματος,  δεν είμαι άνθρωπος του αγωνιστικού συμβιβασμού, λειτουργώ με ένα άλλο τρόπο. Έχω μια σχέση με τα Τρίκαλα , τα σέβομαι, τα εκτιμώ, έχω  και φίλους εδώ και εύχομαι να πετύχει τον στόχο της παραμονής γιατί αξίζει αυτός ο τόπος να έχει ομάδα σε αξιολογημένη κατηγορία.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου