Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ακόμη ένα έργο από το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη


Ακόμη ένα έργο που αφορά στην ασφαλή μετακίνηση των οδηγών, εγκαινιάστηκε από το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη και συγκεκριμένα το έργο ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Παληοκάστρου.





Τοποθετήθηκαν συνολικά 64 φωτιστικά στην είσοδο και έξοδο του Δ.Δ. Παληοπύργου και στους κόμβους Ζηλευτής, Κρηνίτσας και Λογγακίου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στις 220.000 ευρώ, ενώ ο ανάδοχος ήταν η εταιρεία Χατζηγάκης Τεχνική.



Αρχικά έγινε ο αγιασμός του έργου μπροστά από το Δημαρχείο της περιοχής, παρουσία του Νομάρχη Τρικάλων κ. Βλαχογιάννη, του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Ταμήλου, του Δημάρχου Παληοκάστρου κ. Στουρνάρα, του πρώην Δημάρχου Παληοκάστρου κ. Πούλιου, υπηρεσιακών παραγόντων της Νομαρχίας και κατοίκων της περιοχής.



Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

"Εγκαινιάζουμε ένα έργο που ήταν απαίτηση της Δημοτικής Αρχής, του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων της περιοχής. Θέλω κ. Δήμαρχε να σας ευχαριστήσω πραγματικά για την καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και γνωρίζετε ότι με κοινές ενέργειες συνεχίσαμε τις εργασίες στο σχολείο Παληοπύργου.

Στην οκταετία που πέρασε έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στο Δήμο και θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στη Νομαρχία που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αυτά τα οχτώ χρόνια".



Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν οι Δήμαρχοι Τρικκαίων και Παληοκάστρου κ.κ Ταμήλος και Στουρνάρας.


Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. opos o dromos Trikala - Larisa kai ola ta misa erga pou engainiase gia ta matia tou kosmou.
    Vloxogianni oi Trikalinoi den einai xazoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή