Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

«Στο Κατώφλι του Αϊ Γιώργη» στην Οιχαλία


Μια εξαιρετική ταβέρνα, θαυμάσιο φαγητό σε έναν μοναδικό για τη Θεσσαλία χώρο






Μια μεγάλη επένδυση στην περιοχή της Οιχαλίας έχει κάνει ένας νέος επιχειρηματίας, ο Βαγγέλης Νταφόπουλος. Απέναντι από το ξωκκλήσι του Αϊ Γιώργη έφτιαξε μια εκπληκτική ταβέρνα που όμοιά της δεν υπάρχει σε επίπεδο κεντρικής Ελλάδας. Μπαίνοντας στο «Κατώφλι του Αϊ Γιώργη» όπως ονομάζεται το μαγαζί, χαλαρώνεις κατευθείαν.

Νομίζεις πως βρίσκεσαι μέσα σε ένα… δάσος (!) μιας και δέντρα ξεφυτρώνουν από κάθε γωνιά του ξύλινου πατώματος και του άψογα διακοσμημένου τοίχου. Το ίδιο και ο προαύλιος χώρος που έρχεται να εναρμονιστεί άψογα με το γύρω περιβάλλον, το πράσινο μέσα σε μια καταπληκτική τοποθεσία.

Η κουζίνα; Εξαιρετική!!! Βρίσκει κανείς ότι μπορεί να φανταστεί, από ψητά και φαγητά της ώρας, σαλάτες, ορεκτικά και μια μοναδική ποικιλία κρασιών. Το σέρβις;

Άψογο. «Επιλέξαμε να επενδύσουμε σε ένα χώρο έξω από τον πολεοδομικό ιστό της Οιχαλίας για να δώσουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να βγουν προς την ύπαιθρο, να έρθουν να πάρουν αέρα και να χαλαρώσουν» λέει ο ιδιοκτήτης ο οποίος βρίσκεται κάθε μέρα στο μαγαζί, μεσημέρι βράδυ, πάντα κοντά στους πελάτες του που φτάνουν από κάθε γωνιά των Τρικάλων. Αξίζει μια βόλτα μέχρι την Οιχαλία και για σας.

Στο… «Κατώφλι του Αϊ Γιώργη» θα βρείτε όσα ψάχνετε για την έξοδό σας.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου