Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

H πρώτη μετεκλογική Ολομέλεια του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ»


Στις 18 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική Ολομέλεια του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» στην οποία και συζητήθηκαν:




- Η πορεία της παράταξης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, κατά την οποία αναδείχθηκε και η φυσιογνωμία του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» ως κινηματικού σχήματος με παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούν την καθημερινή ζωή του Τρικαλινού πολίτη, ως Δημοτικής Παράταξης με δημοκρατικού τύπου ολομελειακές διαδικασίες όχι μόνο προεκλογικά, αλλά κυρίως και μετεκλογικά.

-Το εκλογικό αποτέλεσμα, για το οποίο κυριάρχησε  συγκρατημένος  ενθουσιασμός αφού επιτεύχθηκε ο αρχικός στόχος της  διεκδίκησης και επίτευξης της πρώτης μετά από χρόνια  έδρας στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα συμβάλλει στην έκφραση μίας  σημαντικής μερίδας της τοπικής κοινωνίας, αν και το καταγεγραμμένο εκλογικό ποσοστό αξιολογήθηκε μικρότερο του αναμενομένου.

-Το οικονομικό κόστος του προεκλογικού αγώνα, που στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνο στις εισφορές των μελών και των φίλων του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» και ήταν το χαμηλότερο δυνατό.
-Την οργάνωση και λειτουργία του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» στην μετεκλογική περίοδο, για την οποία αποφασίστηκε η δημιουργία μιας 15μελούς συντονιστικής επιτροπής η οποία θα συνέρχεται τακτικά και θα έχει το ρόλο του συντονισμού των δράσεων του συνδυασμού.

Αποφασίστηκε ακόμη η επόμενη Ολομέλεια του σχήματος να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/12 στις 8:30 μ.μ. στην αίθουσα στο «Φρούριο», καθώς και ότι η ολομέλεια θα είναι το κυρίαρχο όργανο του σχήματος και θα συνέρχεται την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα.

Στο νέο μετεκλογικό τοπίο το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» θέλει να εκφράσει τα κινήματα της πόλης, να δημιουργήσει τους όρους κινήσεων και νέων κινηματικών δράσεων  συνδέοντάς τις με τις εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και των οργάνων του Δήμου παρεμβάσεις του.

Θα είμαστε παρόντες σε κάθε Κίνηση που Φυσάει και γεννάει την ελπίδα.

Θα είμαστε δίπλα στο δικό μας κόσμο, τον κόσμο της εργασίας και των ανέργων, στους κοινωνικά αδύναμους, στη νεολαία, στους «ξένους».

Θα πάμε Κόντρα στα συμφέροντα, στις προκαταλήψεις και το συντηρητισμό.
Θα πάμε Κόντρα στις πολιτικές του Μνημονίου, του ΔΝΤ και της Τρόικα που θα εφαρμοστούν στους νέους Καλλικρατικούς Δήμους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου