Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

O 7ος Ημιμαραθώνιος του Δήμου Παραληθαίων Τρικάλων


Με τον καλύτερο τρόπο έδωσε συνέχεια στην ύπαρξή του ο Ημιμαραθώνιος του Δήμου Παραληθαίων Τρικάλων, παρά τις δυσκολίες και κυρίως με τη συμβολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, μιας και ο Δήμος αδυνατούσε να συμβάλει ουσιαστικά, λόγω κυρίως των νέων Δημοτικών διαμερισμάτων που έχουν διαμορφωθεί στα πλαίσια του Καλλικράτη.





Ωστόσο ο σύλλογος δεν άφησε να χαθεί ο αγώνας, και τον έκανε χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις από τις προηγούμενες χρονιές παρέχοντας όλα τα βασικά στους δρομείς.


Συνολικά 96 δρομείς έδωσαν το παρόν στη Ράξα όπου ήταν η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα. Ο αγώνας που έγινε σε μία ηλιόλουστη μέρα και με θερμοκρασία που έφτασε τους 16-18 βαθμούς. Ο αγώνας πέρασε από το Ρίζωμα και τον Πλάτανο, για να επιστρέψει μέσω χωματόδρομου δυόμισι χιλιομέτρων στη Ράξα. Οι αθλητές των Τρικάλων κυριάρχησαν και σ´αυτό τον αγώνα σε άνδρες και γυναίκες.

Έτσι πρώτος τερμάτισε ο Δημήτρης Τσιούνης του Γυμναστικού Συλλόγου Πύλης με 1:13:12, δεύτερος ο Βλάσσης Καραβασίλης του Τελμησσού Νέας Μάκρης με 1:18:30, και στη τρίτη θέση μαζί ο Αποστόλης Σκούρας και ο Γεράσιμος Γρίβας 1:20:39.

 Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Φανή Δημουλά 1:35:15, και ακολούθησε η Κατερίνα Αλεξίου 1:41:39 του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων και η Ευαγγελία Χαράτση 1:51:02.



Παράλληλα διεξήχθησαν αγώνες 60μ, 400μ, 600μ, 1000μ για μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου με πλήθος συμμετοχών, που έδωσε ένα ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση και γέμισε χαμόγελα τους μικρούς δρομείς.






Από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων συμμετείχαν οι δρομείς:
ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΓΙΑΚΙΜΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΤΑΣΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΕΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΖΟΥΤΖΟΜΗΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΠΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΤΣΙΟΥΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΤΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΟΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΡΙΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΤΑΣΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΣΙΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΞΗΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ




















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου