Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ντίτσος «σφυρίζει» ΑΟΤ – Καλλιθέα - Νέα από το στρατόπεδο των Τρικάλων


Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Γουργουράς, Κανδύλης από την Ηλεία ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Μπαλατσούκας (Ηπείρου).






Ο Γεράσιμος Ντίτσος από την Πρέβεζα θα διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟΤ και την Καλλιθέα.











Mεταγραφολογία στον ΑΟΤ ,διαψεύδει η ΠΑΕ
   

Οπως ειναι αναμενόμενο ,σενάρια που αφορούν την μεταγραφη ποδοσφαιριστών στον ΑΟΤ εμφανίζονται στον ορίζοντα ,με τους ιθύνοντες πάντως της ΠΑΕ να δείχνουν ανήξεροι για το θέμα


Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com την προσοχή του Γιώργου Βαζάκα έχει τραβήξει ο 25χρονος περιφερειακός επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Πλιάγκας. Ο τεχνικός του ΑΟΤ θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των "κυανέρυθρων" και γι' αυτό έχει βάλει στο στόχαστρο των παίκτη των "ερυθρόλευκων".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης δεν έχει στις πρώτες του επιλογές τον 25χρονο επιθετικό. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πλιάγκας έχει τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα (μία ως βασικός και τρεις ως αλλαγή) και μία συμμετοχή στο Κύπελλο.

Κεκλεισμένων των θυρών ΠΑΟ – ΑΟΤ

    Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τα Τρίκαλα για το κύπελλο.


Ο Παναθηναϊκός γλύτωσε και πάλι τα χειρότερα, αφού τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 96.000 ευρώ για τα επεισόδια των οπαδών του στην Τρίπολη. Και την ποινή του θα την εκτίσει στο ματς κυπέλλου με τα Τρίκαλα, την ερχόμενη Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, άρα ούτε γάτα ούτε ζημιά για να μην είχε κόσμο σε κάποιο από τα παιχνίδια πρωταθλήματος!

Οι Πράσινοι κατηγορήθηκαν για επεισόδια ευρείας κλίμακας από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο. Ωστόσο απέφυγαν τον χαρακτηρισμό εκτεταμένα επεισόδια και σε αυτήν την περίπτωση η ποινή θα διπλασιαζόταν.

Η απόφαση: «ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή ενενήντα έξι χιλιάδων ευρώ».


Στην κλειστή αίθουσα στίβου η προπόνηση του ΑΟΤ


Το χιόνι σκέπασε τα πάντα στα Τρίκαλα και απο το λευκό τοπίο δεν θα μπορούσε να γλιτώσει το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Ο αγωνιστικός χώρος καλύφθηκε απο χιόνι και έτσι οι "κυανέρυθροι" προπονήθηκαν στην κλειστή αίθουσα στίβου (σ.σ βρίσκεται κάτω απο τις κερκίδες) του σταδίου. Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε πιο εντατικούς ρυθμούς. Ο ΑΟΤ δεν έχει πάντως πολλά περιθώρια ξεκούρασης καθώς την Κυριακή ακολουθεί ο αγώνας με την Καλλιθέα και την Τετάρτη ο αγώνας στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.
Κατά τα άλλα στον ΑΟΤ ελπίζουν να μην χιονίσει ξανά καθώς θα υπάρχει κίνδυνος αναβολής ενώ παράλληλα ευελπιστούν να λιώσει το χιόνι απο τον αγωνιστικό χώρο, ούτως ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

Βαζάκας: "Δεν υποτιμούμε κανέναν"

Χαρούμενος για την σπουδαία νίκη του ΑΟ Τρίκαλα στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης εμφανίστηκε ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας με δηλώσεις του στο «Ράδιο Πρωινός 105,3».
Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι, ενώ το χαρακτήρισε ως μια φυσιολογική συνέχεια των εμφανίσεων με ΠΑΣ Γιάννενα και Βέροια που άλλοι παράγοντες δεν επέτρεψαν τη νίκη.
Για τον αγώνα με την Καρδίτσα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Ενώ έκανε την εκτίμηση ότι όντα σε μια ομάδα υπάρχει το «οικογενειακό κλίμα» τότε είναι δεδομένο ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν. Από εκεί και πέρα έδωσε το σύνθημα ότι θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά. Ο αγώνας με την Καλλιθέα βρίσκεται στο μυαλό του και τόνισε ότι δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο. Μάλιστα έδειξε να έχει θετική άποψη για τον αντίπαλο της Κυριακής. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την ζεστασιά που δείχνουν προς την ομάδα και το πρόσωπο του. (Αφορμή και η αποθεωτική υποδοχή των Σακαφλιάδων μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση).
Τέλος, είπε ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε μεταγραφές, αλλά δεν έχει την πρόθεση να… χρεώσει τον πρόεδρο, αλλά να γίνουν ουσιαστικές κινήσεις και όχι οικονομικές σπατάλες.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου