Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

«Η Άννα και η Μαίρη» στο Θέατρο Τεχνών


Πρεμιέρα, την ερχόμενη Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ κάνει στη Σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών» –Λάρισας το βραβευμένο έργο, του Βαγγέλη Κολώνα:




                            .
…Πρόκειται για ένα βαθιά τολμηρό και ανθρώπινο έργο. Ένα έργο στο οποίο πρωταγωνιστεί η Λάρισα και οι άνθρωποί της…


Παραμονή Χριστουγέννων, δυό φίλες συναντιώνται μετά από πολλά χρόνια…Τι ήταν αυτό που τις χώρισε και τι είναι αυτό που τις ενώνει και πάλι…Υπάρχει ακόμη κάποια χαραμάδα ελπίδας να προχωρήσουν και πάλι μαζί…με την ελπίδα που φέρνουν τα Χριστούγεννα υπάρχει και ελπίδα για μια νέα σελίδα στη ζωή τους…?


Ο Βαγγέλης κολώνας με πολύ όρεξη και μεράκι συνεργάζεται για πρώτη φορά σκηνοθετικά με το «Θέατρο Τεχνών». Έτσι λοιπόν  οι Λαρισαίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, το εξαιρετικό αυτό θεατρικό έργο με τις Λαρισαίες Βασιλική Δούφα και Βάννα Καταραχιά σε σκηνοθεσία και επιμέλεια μουσικής του συγγραφέα και σε επιμέλεια των δοκιμών της Χριστίνας Χαλεπούδη.

Επίσης συνεχίζει τις παραστάσεις του «ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ» σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Νέλια και στους ρόλους, την ίδια και τον Δημήτρη Φωτίου, από Πέμπτη έως και Κυριακή. Η γενική είσοδος σ΄ολες τις παραστάσεις είναι μόνο 10 Ευρώ, ενώ ισχύουν και τα εισιτήρα  του Ο.Γ.Α.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου