Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Aντιδράσεις για τις περικοπές δρομολογίων του ΟΣΕ στα Τρίκαλα


Ακόμη μια ευκαιρία, για να διαμαρτυρηθούν για την περικοπή των δρομολογίων του ΟΣΕ στην Δυτική Θεσσαλία και την υπέρογκη αύξηση του αντιτίμου των εισιτηρίων, είχαν απόψε τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων.






Σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης, παραβρέθηκαν και μέλη του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας, με επικεφαλής τον Πρόεδρό τους, Κώστα Αντωνίου.

Εκεί, κλήθηκαν και πολιτικοί του Νομού, από τους οποίους ζητήθηκε να πιέσουν την Κυβέρνηση, να αρθεί αυτή η απόφαση που καταδικάζει τους Δυτικοθεσσαλούς πολίτες να μην έχουν τρένο.

Από την επόμενη εβδομάδα κόβονται όλα τα ανταποκρινόμενα δρομολόγια προς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Απομένει  μόνο ένα δρομολόγιο νυχτερινό για Αθήνα και ένα για Θεσσαλονίκη.

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι  σε καμιά περίπτωση να επιτρέψουμε  σε αυτούς που για δεκαετίες ολόκληρες  λεηλάτησαν  οικονομικά  τον ΟΣΕ  για  να εξαγοράζουν ψήφους,  για να κρύβουν το δημόσιο χρέος και  για να χρηματοδοτούν τα σκάνδαλα, να παρουσιάζονται ως οι αρχάγγελοι της εξυγίανσης του Οργανισμού, την ίδια  στιγμή που  καταστρέφουν εκ θεμελίων ότι σιδηροδρομικό δημιούργησε ο λαός μας τα προηγούμενα 150 χρόνια», αναφέρθηκε στην εκδήλωση.

Εντωμεταξύ, αύριο στις 5.30 το απόγευμα η Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, διοργανώνουν διαμαρτυρία στον ΟΣΕ για τις δυσμενείς εξελίξεις που υπάρχουν σε βάρος του επιβατικού κοινού της Δυτικής Θεσσαλίας.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου