Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Στα Τρίκαλα o πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης


Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Στάυρος Αδαμίδης καλεσμένος του Βασίλη Τόγελου απόλαυσε ένα διήμερο ξεκούρασης στην πόλη ενω συναντήθηκε με τα μέλη της Οriginal Tρικάλων





Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης  βρέθηκε στα Τρίκαλα αφού αποδέχτηκε πρόσκληση του Τρικαλινού Βασίλη Τόγελου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ ,με σκοπό ένα διήμερο ξεκούρασης .Μάλιστα οι δυο ενωσίτες πρώτα παρακολούθησαν τον αγώνα κυπέλου της ΑΕΚ με την ΑΕΛ και κατόπιν μετέβησαν στα Τρίκαλα .Η παρουσία του Στάυρου Αδαμίδη όπως ηταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητη και οι φίλοι της ΑΕΚ στην θεσσαλική πόλη συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της κίτρινης ΠΑΕ .


Το μήνυμα των Τρικαλινών φίλων της ΑΕΚ

Η Original Τρικάλων είχε τη χαρά σήμερα να φιλοξενήσει στο δωματιάκι της Ομήρου 2 τον Πρόεδρο της Παε ΑΕΚ Κ.Αδαμίδη και τον Γενικό Γραμματέα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κ. Τόγελο εκφράζοντας τους τις αγωνίες , τα παράπονα και τις σκέψεις μας για την ομάδα που όλοι αγαπάμε και ακολουθάμε πιστά όπου και αν παίζει.


Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και κράτησε περίπου μια ώρα. Ο «βομβαρδισμός των ερωτήσεων μας προς τους κυρίους Αδαμίδη και Τόγελο για το θέμα του γηπέδου κυρίως που είναι μέγιστης σημασίας για όλους τους Αεκτζήδες, για την τωρινή κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα και την απόδοση της όσο και για άλλα θέματα όπως το νέο «στολίδι» προπονητικό μας κέντρο, την προώθηση στην ομάδα νέων παιχτών από τα σπλάχνα της ΑΕΚ καθώς και την πορεία των Ερασιτεχνικών μας τμημάτων, βρήκε απαντήσεις που μας άφησαν ικανοποιημένους και αισιόδοξους για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Τους περιμένουμε ξανά κοντά μας ξέροντας ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτη εδώ έχοντας κάνει πράξη τα λόγια τους , και ότι η ORIGINAL Τρικάλων θα είναι πάντα δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ μας.

Το νέο μας ημερολόγιο αφιερωμένο στον μεγάλο Στέλιο Βάσκο είναι γεγονός και μπορούν όλοι να το προμηθευτούν για να ξαναζήσουν μέσα από τις σελίδες του τις μεγάλες ORIGINAL στιγμές που μας χάρισε ο ένας και μοναδικός Στέλιος Βάσκος.


Παρόλα αυτά στα αξιοσημείωτα είναι η πρόταση του Βασίλη Τόγελου να μεταβεί ο πρόεδρος στο Γαρδίκι αλλα ο περιορισμένος χρόνος του , έδωσε  μόνο υπόσχεση για επίσκεψη στην καλοκαιρινή σαιζόν


sportrikala




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου