Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ήττα για τις Κορασίδες του Ασκληπιού Τρικάλων από την Α.Ε Λάρισας


Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που έγινε στο Δημοτικό Κλειστό, που κρίθηκε στο 5 σετ και διήρκησε περισσότερο από 2 ώρες, η ομάδα του Ασκληπιού ηττήθηκε από την Α.Ε Λάρισας με σκορ 2-3.





Έπεσε  η αυλαία στο πρωτάθλημα κορασίδων για την ομάδα του Ασκληπιού με την διεξαγωγή του τελευταίου παιχνιδιού της πρώτης φάσης. Με συνολική συγκομιδή, 3 νίκες και 3ήττες τα κορίτσια του Ασκληπιού αποχαιρέτησαν τη φετινή διοργάνωση.



    Η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού ήταν ότι με οποιοδήποτε αποτέλεσμα ο Ασκληπιός δεν διεκδικούσε τίποτα για την συνέχεια, σε αντίθεση με την ομάδα τις Λάρισας που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Τα κορίτσια του Ασκληπιού παρά την ήττα πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους, δημιουργώντας την προσδοκία ότι στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων, που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μιας κι αυτή είναι η κατηγορία των κοριτσιών.

    Στα του αγώνα, στο πρώτο σετ η ομάδα της ΑΕ Λάρισας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 0-4. Σταδιακά ο Ασκληπιός άρχισε να ανεβάζει στροφές και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια 14-14. Από εκεί και μετά πέρασε μπροστά και αφού έκανε το 21-14, πήρε τελικά το σετ με 25-20.

    Στο δεύτερο σετ η Α.Ε.Λ. και αφού διόρθωσε κάποια σημεία του παιχνιδιού της ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ 5-8 και 15-19 παίρνοντας τελικά το σετ με 21-25.

    Στο τρίτο σετ οι ομάδες διαδοχικά κερδίζαν πόντους μέχρι το 7-7. Με ένα ξέσπασμα η ΑΕΛ έκανε το 7-13, για να ροκανίσει τη διαφορά ο Ασκληπιός φέρνοντας ξανά το παιχνίδι στα ίσια, 17-17 και 20-20, κερδίζοντας τελικά το σετ με 25-23 κάνοντας το 2-1 σετ.

    Στο τέταρτο σετ ο Ασκληπιός έκανε το 4-3 την ίδια στιγμή που ο διαιτητής έδειχνε κόκκινη κάρτα στον Προπονητή της ΑΕΛ για ανάρμοστη συμπεριφορά, απόδειξη του πόσο συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι. Τελικά το σετ κατέληξε στη ΑΕΛ με 19-25, ισοφαρίζοντας συγχρόνως σε 2-2.

    Το πέμπτο σετ δεν πήγε καλά για τα κορίτσια του Ασκληπιού και η ΑΕΛ κέρδισε με 4-15, κερδίζοντας έτσι το παιχνίδι με 2-3 σετ και πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για την ιστορία τα σετ (με 1η την Ομάδα του Ασκληπιού)

1ο 25- 20 σε 27λεπτά, 2ο 21-25 σε 27 λεπτά, 3ο 25-23 σε 28 λεπτά 4ο 19-25 σε 29 λεπτά, 5ο 4-15 σε 12 λεπτά.

Επαιξαν:

Α.Σ. Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Καπέλου, Πούλιου, Βουλγαράκη, Γιαννούλη, Ζώη, Γεωργίου, Λεπενιώτη, Γκουτζιούπα, Τόλλιου.

Α. Ε. Λάρισας (Γκότσης) Πάστακα, Στεργίου, Τζένου, Γραβά, Λιόρα, Δροσούλη, Κύρκο, Γκανιά, Γουντσιώτη,  Γεράκη.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου