Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

«Τουρνέ στο Παρίσι» από τον Δημοτικό Κινηματογράφο στα Τρίκαλα


Από αύριο, θα προβάλλεται καθημερινά στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία «Τουρνέ στο Παρίσι», με ώρες προβολών καθημερινά στις 8 και στις 10.15 το βράδυ




Φαντασμαγορική ταινία που τιμήθηκε με το Βραβείο Σκηνοθεσίας και το Βραβείο Fipresci (Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κιν/φου) στο Φεστιβάλ Καννών 2010.

Ένας θίασος από χυμώδεις καλλιτέχνιδες του new burlesque και η περιοδεία του προς το Παρίσι είναι το κεντρικό θέμα της ταινίας του Ματιέ Αμαλρίκ, καταξιωμένου πρωταγωνιστή στη Γαλλία, ο οποίος έγινε γνωστός παγκοσμίως από τον ρόλο του ως κακού στον τελευταίο Τζέιμς Μποντ.

Ο Ζοακίμ, επιτυχημένος τηλεοπτικός παραγωγός εγκαταλείπει τη Γαλλία, τη γυναίκα, τους φίλους και τη δουλειά του για μια καριέρα στην Αμερική. Όταν επιστρέφει στην πατρίδα, όμως, δεν είναι πλέον μόνος. Συνοδεύεται από ένα θίασο που τον αποτελούν χυμώδη showgirls, τα οποία με τις οδηγίες του Ζοακίμ ξεκινούν μια φαντασμαγορική περιοδεία με τελικό προορισμό το Παρίσι.

Με στόχο τις παρισινές νύχτες και οδηγό το σέξι σόου τους που γνωρίζει απρόσμενη επιτυχία, ο Ζοακίμ και τα κορίτσια του θα αναγκαστούν να ξυπνήσουν απότομα από το «όνειρο», όταν το θέατρο όπου θα έκαναν την πρεμιέρα τους στο Παρίσι ακυρώνει την εμφάνισή τους. Και τότε ο Ζοακίμ θα αναλάβει δράση...



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου