Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλήμα Enduro (video)


Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας «ΜΟ.ΛΕ.Κ.» στο πλαίσιο της προετοιμασίας  Αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro, παρουσίασε στη Γενεύη της Ελβετίας ενώπιον της παγκόσμιας ομοσπονδίας FIM




... των υπολοίπων 7 διοργανώτριων χωρών και παρουσία όλων των εμπλεκόμενων στο Παγκοσμίου Πρωτάθλημα, το σχεδιασμό και τις λεπτομέρειες του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας στις 17-18-19 Ιουνίου 2011.

Στην αποστολή που ταξίδεψε στη Γενεύη στις 22-23 Ιανουαρίου, συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. της ΜΟ.ΛΕ.Κ., συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας κ. Ηρακλή Αλμπάνη, ο οποίος εκπροσώπησε τη δημοτική αρχή της πόλης μας, η οποία συμβάλει τα μέγιστα για τη διοργάνωση.

Την παρουσίαση έκανε ο γραμματέας και υπεύθυνος αγωνιστικού της ΜΟ.ΛΕ.Κ. κ. Σωτήρης Πούλιος, συνεπικουρούμενος από τους κ.κ. Ευάγγελο Γκατζή ταμία της ΜΟ.ΛΕ.Κ. και Τσικέλη Χρήστο μέλος του Δ.Σ..

Η αποστολή μετά το τέλος της παρουσίασης εισέπραξε το μοναδικό χειροκρότημα των παρευρισκομένων για την άψογα οργανωμένη παρουσίαση.

Οι εργασίες για τον αγώνα αποτελούν πλέον καθημερινή μέριμνα για τη ΜΟ.ΛΕ.Κ. και η αναζήτηση χορηγών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Λέσχη ευελπιστεί στην εξεύρεση νέων χορηγών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δ.Σ. για οποιαδήποτε συνεργασία.


Η Ελληνική αποστολή με ορισμένα μέλη των υπολοίπων αποστολών
Τα μέλη της Ελληνικής Αποστολής.

Από αριστερά ο κ. Ηρακλής Αλμπάνης, ο κ. Σωτήρης Πούλιος, ο κ. Χρήστος Τσικέλης και ο κ. Βαγγέλης Γκατζής








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου