Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Εθιμοτυπική επίσκεψη της ΣΜΥ από απόφοιτους της Σχολής Τάξη 1993


Το Σάββατο 19 Φεβ 2011 επισκέφθηκαν τη Σχολή Αξιωματικοί απόφοιτοι της ΣΜΥ Τάξεως 1993.









Στους επισκέπτες για το καλωσόρισμα παρατέθηκε καφές και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση διάρκειας 15΄ λεπτών περίπου επί της αποστολής και των δραστηριοτήτων της ΣΜΥ.

Το πρόγραμμα της επισκέψεως μεταξύ των άλλων περιελάμβανε προσκύνημα στο ναίδριο του Αγίου Γεωργίου, κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο υπέρ πίστεως και πατρίδος πεσόντων Υπαξιωματικών της Σχολής καθώς και για τους θανόντες συμμαθητές τους, από τον αρχηγό της Τάξης.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές κατά την ξενάγηση των 110 περίπου Αξιωματικών στις εγκαταστάσεις της Σχολής οι οποίοι διαπίστωσαν «ιδίοις όμμασι» το σημαντικό έργο το οποίο επιτελείται καθώς και την αναπτυξιακή πορεία της Σχολής στο πέρασμα των ετών.

Οι περισσότεροι, προερχόμενοι από διάφορα μέρη της Ελλάδος και της Κύπρου, έφθασαν στα Τρίκαλα από την προηγούμενη μέρα, όπου και διανυκτέρευσαν, είχαν δε την ευκαιρία να χαρούν τις ομορφιές της πόλης και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τέλεση επιμνημόσυνης δέησης για τους πεσόντες υπέρ πατρίδας

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 11, το πρώτο Ψυχοσάββατο θα τελεσθεί μνημόσυνο σαν ελάχιστος φόρος τιμής στους νεκρούς που έπεσαν υπέρ πατρίδος στους αγώνες του έθνους και οι οποίοι είναι ενταφιασμένοι στα Στρατιωτικά νεκροταφεία Τρικάλων και Καλαμπάκας.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου