Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Βιβλιοπαρουσίαση: "Η ΕΒΡΑΙΑ ΝΥΦΗ" του Νίκου Δαββέτα στη "Σουίτα"


Εκδήλωση διοργανώνουν  το βιβλιοπωλείο ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ και οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ,την Παρασκευή στις 11 Μαρτίου 2011 στις 9 το βράδυ, όπου θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Δαββέτα "Η ΕΒΡΑΙΑ ΝΥΦΗ" που βραβεύτηκε πρόσφατα απο την Ακαδημία Αθηνών.






Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Γιατρός-Συγγραφέας Χρήστος Γκίμτσας ,και η εκδήλωση θα γίνει στο Αrt cafe"ΣΟΥΙΤΑ" (Στρ.Σαράφη 18,Τρίκαλα).Ο Παναγιώτης Μαγκλάρας με το πιάνο του και η Λιάνα Μήνια με το φλάουτο της,θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση.

ΤΑ ΣΑΚΙΑ
Η Ιωάννα Καρυστιάννη με "ΤΑ ΣΑΚΙΑ" ειναι η επόμενη συγγραφέας το νέο μυθιστόρημα της θα παρουσιάσει το βιβλιοπωλείο ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ  στις 31 Μαρτίου.

 ΤΟ ΦΥΛΑΧΤΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
"Το φυλαχτό  του Ποσειδώνα" είναι το νέο βιβλίο για εφήβους της Γλυκερίας Καραγκούνη απο τη Λάρισα που θα το παρουσιάσει το βιβλιοπωλείο ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ στις 3 Απρίλη.

 ΑΝΕΜΩΛΙΑ
Η νέα δημιουργία του συγγραφέα ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΖΟΥΡΓΟΥ είναι το μυθιστόρημα "ΑΝΕΜΩΛΙΑ" που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτη και στις 15 Απρίλη ο συγγραφέας θα επισκεφθεί την πόλη μας και το βιβλιοπωλείο ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ να το παρουσιάσει.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου