Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο Χρήστος Μιχαλάκης στις πληγείσες περιοχές σε Κλοκοτό και Φαρκαδόνα


Τις πληγείσες από την κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες το Νομό Τρικάλων περιοχές επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.






Επισκέφθηκε τη Δημοτική Κοινότητα Κλοκοτού, εκεί όπου ξεχείλισε ο Πηνειός ποταμός με αποτέλεσμα να κοπεί η οδική σύνδεση από τον Κλοκοτό προς το Προάστιο Καρδίτσας.



Χθες το βράδι ο Περιφερειάρχης Τρικάλων κ. Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων διέκοψαν την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο της επαρχιακής οδού Κλοκοτού – Προαστίου, προκειμένου να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος για τους οδηγούς.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ανέφερε:

«Με τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις έχει ανεβεί υπερβολικά το ύψος της στάθμης του νερού στον Πηνειό ποταμό. Στη λεκάνη ανάσχεσης από τον Κλοκοτό μέχρι την Πηνειάδα 5.000 στρέμματα έχουν καλυφθεί με νερό και για αυτό σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων διακόψαμε την κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Κλοκοτός – Προάστιο.

Αν και δεν είναι δική μας ευθύνη καθαρίζουμε συνέχεια τις γέφυρες εδώ στην ευρύτερη περιοχή από τα φερτά υλικά του ποταμού, έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά δεν εφησυχάζουμε και είμαστε επί ποδός».

Παράλληλα, οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κάνουνε συνεχώς παρεμβάσεις σε δρόμους και οδικά δίκτυα, όπως στον άξονα από Γέφυρα Κουκουράβα μέχρι Χρυσομηλιά και στο οδικό δίκτυο Πύλη – Στουρναραίικα.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου