Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Νέα πρόκληση για τις γυναίκες της Πράσινης Γωνιάς


Η γυναικεία ομάδα της Πράσινης Γωνιάς θεωρείται και είναι φέτος ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου σε επίπεδο Θεσσαλίας και διεκδίκησης του εισιτηρίου της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.





Είναι η πρώτη φορά μετά από την δεκαετία του ΄90, οπότε και οι γυναίκες του πάλαι ποτέ πανίσχυρου Δαναού, που γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης μας βρίσκεται σε τόσο υψηλό αθλητικό επίπεδο.

Η αυλαία του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ άνοιξε την περασμένη εβδομάδα οπότε και οι γυναίκες της Πράσινης Γωνιάς έκαναν εντυπωσιακό πέρασμα από τον Βόλο κερδίζοντας την ιστορική Νίκη Βόλου με 36-68.

Αύριο το μεσημέρι στις 3.30 υποδέχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μπάρας τον Απόλλωνα Καρδίτσας και εφόσον καταφέρουν το «2 στα 2» βάζουν υποθήκη για την πρωτιά και την άνοδο. Η είσοδος στο φίλαθλο κοινό είναι ελεύθερη και όπως σε κάθε ματς το παρών των τρικαλινών φιλάθλων αναμένεται δυναμικό.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την Κυριακή στις 2.15 και πάλι στο Κλειστό της Μπάρας οι κορασίδες της Πράσινης Γωνιάς υποδέχονται με τη σειρά τους τον Απόλλωνα Καρδίτσας.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου