Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ρίχνεται στη μάχη ο Βλαχογιάννης - Στο πλευρό του Σαμαρά για τη νίκη.


Ρίχτο ρε Γιώργαρε, ρίχτο το ντουζένι να το ακούσει ο πρόεδρος...













Στις «γαλάζιες» λίστες των «σαμαρικών» ο Βλαχογιάννης

Μπαράζ δημοσιευμάτων στο τύπο του Σαββάτου για τον αναπληρωτή Τομεάρχη Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη, π. νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη. Στο «Καρφί» που παρουσιάζει τις γαλάζιες λίστες και τα νέα πρόσωπα με τους εκλεκτούς του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται ο Τρικαλινός πολιτικός.

Το «Καρφί» σε ένα δισέλιδο αφιέρωμα εστιάζει στην επιχείρηση ανανέωσης των ψηφοδελτίων της ΝΔ και την ενίσχυση του «Σαμαρικού στοιχείου».

Στις γαλάζιες λίστες από τη Θεσσαλία περιλαμβάνονται ο πρώην νομάρχης Τρικάλων και στενός φίλος του Σαμαρά κ. Ηλίας Βλαχογιάννης. «Όλοι οι… φθαρμένοι πρέπει να αδειάσουν τη γωνιά» τόνισε στέλεχος της ΝΔ στο «Καρφί», ενώ το κομματικό επιτελείο προχωράει στη συγκρότηση της λίστας των «Σαμαρικών».



Βλαχογιάννης: «Θα καταπολεμήσουμε το έγκλημα και τη λαθρομετανάστευση»

Στον «Κόσμο» του Σαββατοκύριακου φιλοξενείται επίσης δήλωση του κ. Ηλία Βλαχογιάννη για το έγκλημα και τη λαθρομετανάστευση.

«Το αγαθό της Δημόσιας Τάξης είναι από τα σπουδαιότερα σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα και πρέπει να παρέχεραι σε επάρκεια στους πολίτες» δήλωσε ο κ. Βλαχογιάννης συμπληρώνοντας: «Θα δώσουμε έμφαση στην καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας, αλλά και στην παράνομη μετανάστευση που είναι πλέον ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η πατρίδα μας».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου