Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Θριαμβευτική επανεκλογή Βαγγέλη Αγγελάκη στη ΓΣΕΒΕΕ


Προσωπική δικαίωση για τον κ. Βαγγέλη Αγγελάκη κατά τη διάρκεια των εκλογών που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ.





Ο τρικαλινός συνδικαλιστής, αντιπρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης της Γενικής Συνομοσπονδίας, πέτυχε την επανεκλογή του στο νέο Δ.Σ. μιας και έλαβε 101 ψήφους, καταλαμβάνοντας την 4η θέση (!) ανάμεσα στους 51 που συνολικά εκλέγονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο η παράταξη της ΠΑΣΚΜΕ, υπό τον κ. Ασημακόπουλο, στο ψηφοδέλτιο της οποίας συμμετείχε ο κ. Αγγελάκης κατέγραψε εντυπωσιακή αύξηση των δυνάμεών της, κερδίζοντας τρεις επιπλέον έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΣΚΜΕ καταλαμβάνει 24 έδρες (από 21 που είχε στο προηγούμενο), η ΔΑΚΜΕ 8 (έναντι 11 που είχε μέχρι πρότινος), 9 η ΔΗΚΕΒΕ, 8 η ΑΣΚΕΒΕ και 2 οι «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».

Ο κ. Αγγελάκης στις πρώτες του δηλώσεις στον ΔΙΑΛΟΓΟ αργά χθες βράδυ έκανε λόγο για «προσωπική δικαίωση τόσο του προέδρου μας, Ν. Ασημακόπουλου, όσο και δική μου. Απέδειξαν οι συνάδελφοι ότι εμπιστεύονται στην ηγεσία του συνδικαλιστικού μας οργάνου ανθρώπους που μάχονται για τα συμφέροντα του κλάδου μας και μόνο, αφήνοντας στην άκρη κομματικές ταυτότητες. Η ψήφος των συναδέλφων μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τους αγώνες σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, όπου κεκτημένα επιχειρείται να θιγούν και μια νέα τάξη πραγμάτων να επιβληθεί. Θα είμαστε ξανά μπροστά σε νέους αγώνες».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βαγγέλης Αγγελάκης αναμένεται να καταλάβει και πάλι θέση στο προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ, πιθανότατα εκ νέου θέση αντιπροέδρου ή ίσως ακόμη και γενικού γραμματέα.

Βασίλης Αλεξίου



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου