Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πλεξίδας: «Ο Μαχλάς δεν υπάρχει!»


Δηλώσεις στον «FM 100» για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τα Τρίκαλα καθώς και για τον Νίκο Μαχλά.








«Από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο κάθε Τρικαλινός φίλαθλος μέσω του εισιτηρίου του αγώνα θα κάνει προαγορά για μετοχές της ΠΑΕ. Η ομάδα πλέον αλλάζει επίπεδο και θέλει και την συμμετοχή του κόσμου για να φτάσει ψηλά» είπε χαρακτηριστικά στην αρχική του τοποθέτηση ο «ισχυρός» άνδρας του ΑΟΤ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε με σκληρά λόγια για τον πρόεδρο του ΟΦΗ Νίκο Μαχλά: «Ο ΟΦΗ είναι ιστορική ομάδα αλλά ο Μαχλάς δεν υπάρχει. Περίμενα έξω από το γήπεδο και στην συνέχεια ήμουν μισή ώρα στο εκδοτήριο για να βγάλω εισιτήριο να μπω μέσα. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή και μετά μιλάνε κάποιοι για την δική μας φιλοξενία».

Όσον αφορά το παιχνίδι τόνισε: «Είχα πει και δικαιώθηκα ότι αυτό ήταν παιχνίδι για άντρες και έτσι ήταν. Συγχαρητήρια σε όλους για την μεγάλη προσπάθεια που εδραίωσαν τα Τρίκαλα στην εξάδα».

Τέλος για τον Μπαλού τόνισε πως η περίοδος αποθεραπείας θα είναι μικρότερη από την αρχική εκτίμηση: «Ο Μπαλού θα είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες» είπε χαρακτηριστικά.


Ένα μήνα εκτός ο Μπαλού

Τις υπηρεσίες του Μπαλού για τον επόμενο μήνα θα στερηθεί τεχνική ηγεσία των Τρικάλων.

Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για κάταγμα κλείδας και αποκόλληση ώμου, κάτι που σήμαινε πως ο Βραζιλιάνος μέσος θα έχασε το υπόλοιπο της σεζόν, ωστόσο μετά τις εξετάσεις της Δευτέρας τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα και ο Μπαλού θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου ένα μήνα. Ο Μπαλού έχει κάταγμα κλείδας αλλά δεν είναι συντριπτικό και δεν έγινε αποκόλληση του ώμου.

Στα αγωνιστικά οι παίκτες της ομάδας των Τρικάλων απολαμβάνουν το ρεπό τους και την Τρίτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.



«Να’ στε καλά Κοπέλια»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησαν τον κόσμο του ΟΦΗ για τη φιλοξενία τους εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι των Τρικάλων.



Ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων των Τρικάλων «Σακαφλιάδες», εξέδωσε ανακοίνωση προς τους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ «Snakes» και τους ευχαρήστησε για την φιλοξενεία τους στον Κυριακάτικο αγώνα στο «Γεντί Κουλέ».





Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Σ.Φ.Τ. "Sakafliades Club" θέλει να ευχαριστήσει τον Σ.Φ. "Snakes"  του ΟΦΗ για την άψογη φιλοξενία και να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον αγώνα που κάνουν όλοι οι Ομιλητές έτσι ώστε η ομάδα τους να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι. Συγχαρητήρια για την "καυτή" ατμόσφαιρα κι ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο. Για μας, μια νέα φιλία γεννήθηκε... οι φίλοι από Κρήτη είναι ευπρόσδεκτοι ανα πάσα στιγμή! Να'στε καλά κοπέλια!».





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου