Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ABBIE GALE / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ - Live σήμερα 26/3/2011


Τη συναυλία ανοίγουν οι Mind The Trap
Οι Abbie Gale έρχονται για μια μοναδική συναυλία στα Τρίκαλα με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου album τους "No Inspiration".







To δημοφιλές συγκρότημα από την Πάτρα επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια δισκογραφικής απουσίας με μια δουλειά πολύ διαφορετική, γεμάτη ένταση και έμπνευση - σε... αντίθεση με αυτό που υποδηλώνει ο τίτλος του δίσκου - ενώ στήνει τα πιο δυναμικά live της πορείας του, με τους εκρηκτικούς πλέον ήχους του να δένουν, σε απόλυτη αρμονία, με τα αιθέρια φωνητικά της Evira. Ήδη οι πρόσφατες εμφανίσεις τους σε Αθήνα,  Πάτρα, Λάρισα, Λαμία, Γιάννενα  και Κρήτη άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ το "No Insiration" έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και συμπεριλήφθηκε στα καλύτερα albums της χρονιάς.
οι Abbie Gale από την Πάτρα, θα ανεβούν για δύο υπέροχες ώρες στο stage της Κεντρικής Πλατείας το Σάββατο 26 Μαρτίου

Τη συναυλία ανοίγουν οι Mind The Trap

Οι mind the trap είναι ένα αγγλόφωνο εναλλακτικό συγκρότημα απο τα Τρίκαλα που σχηματίστηκαν το 2009. Απο τότε δουλεύουν πάνω σε δικά τους κομμάτια τα οποία παρουσιάζουν στα live τους. Έχουν σαν βάση την indie / alternative rock με στοιχεία new wave κ post rock. Οι mind the trap είναι: Κώστας Νινίκας (τύμπανα), Αλέκος Πολυμερος (φωνή, κιθάρα), Χρήστος Καραλής (μπάσο), Θανάσης Καραγεώργος (κιθάρα).

ΟΙ πόρτες ανοιγουν στις 21:30
Είσοδος 10 euros με μπύρα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Στουρνάρα 1
Τρίκαλα
T: +30 6977580754
W: www.kentrikiplateia.gr









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου