Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Πλεξίδας: “Το ελληνικό ποδόσφαιρο αρμόζει μόνο σε λαμόγια”


«Στημένη» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας, την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ να αθωώσει τον Γιάννη Κομπότη για την υπόθεση δωροδοκίας στον Χρήστο Πουρή.



    




Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Sportday»:

«Η υπόθεση θα φτάσει στο απροχώρητο. Δεν θα σταματήσει με τίποτα η υπόθεση Κομπότη. Το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκαλο. Ο Λεβαδειακός είναι δεδομένο ότι θα πέσει. Η αθώωσή του ήταν στημένη, όπως και το χθεσινό (σ.σ.: προχθεσινό 21/03) παιχνίδι. Έτσι πως πάει, στο τέλος θα πρέπει να ζητήσω και συγγνώμη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αρμόζει μόνο σε λαμόγια και γι' αυτό αποχωρώ» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Τρικάλων, ο οποίος πρόσθεσε:

«Δεν θέλω λεφτά. Όσα έχασα, έχασα. Δεν πουλάω την ομάδα, τη χαρίζω».

Ερωτηθείς για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, υπογράμμισε: «Είναι μια απόφαση που δεν μπορώ να κατανοήσω από μια πειθαρχική επιτροπή η οποία δεν κάλεσε καν την ΠΑΕ Λεβαδειακός, τη στιγμή μάλιστα που εκκρεμεί το ποινικό δικαστήριο. Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής δεν τιμά την αλήθεια. Ας έβγαινε πρώτα η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου και μετά ας προχωρούσε η ΕΠΑΕ. Εμείς ως Α.Ο. Τρίκαλα θα κάνουμε κάθε νόμιμη ενεργεία που προβλέπεται για να αποκατασταθεί το ζήτημα».





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου