Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Γιορτή κολύμβησης στα Τρίκαλα.


Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για το κολυμβητικό τμήμα της Α.Ε. Τρικάλων. Η διοργάνωση έγινε στο χώρο του κολυμβητηρίου της Μπάρας και για 8η συνεχόμενη χρονιά η πίτα ανασύρθηκε μέσα από την πισίνα από τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδος.




  Σ΄ ένα χώρο γεμάτο μπαλόνια, υπό τους ήχους χορευτικών τραγουδιών, 220 και πλέον αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου έκαναν παρέλαση μπροστά σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο από κόσμο.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος κ. Κάκλα Βάσω η οποία αναφέρθηκε στις προσπάθειες του δήμου που γίνονται για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών αθλητικού κέντρου δηλώνοντας ταυτόχρονα την έκπληξή της για τη τεράστια παρουσία παιδιών και συνοδών. Κατόπιν, ακολούθησε από την κ. Κάκλα η βράβευση του αθλητή μας Κωτούλα Τάσο για την επιτυχία του στο χειμερινό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος (2 χρυσά- 1 αργυρό)  .
                           
       

Τέλος το λόγο εκ μέρους των προπονητών πήρε ο Γιώργος Καραΐσκος ο οποίος αφού ευχαρίστησε αθλητές και γονείς για την καθημερινή τους συμμετοχή στις δραστηριότητες της ομάδος έκανε μια μικρή αναδρομή στην ιστορία της ομάδος δηλώνοντας ότι αισθάνεται περήφανος τόσο για τις συναδέλφισσες Κλωτσοτήρα- Καΐκη Βάνα και Ανυφαντή- Κουτσοδήμου Ελένη όσο και για τους αθλητές, τους γονείς και τη διοίκηση της ομάδος.

Στη συνέχεια όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Την παράσταση έκλεψαν οι λιλιπούτειοι αθλητές-τριες της ομάδος (2006) οι οποίοι κολύμπησαν μια ολόκληρη πισίνα (σημ. χωρίς κανένα αξεσουάρ, πέδιλα, σωσίβια) και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκαν από συνοδούς και προπονητές. Μετά το τέλος κάθε αγωνίσματος όλοι οι αθλητές ανέβαιναν στο βάθρο, έπαιρναν ένα χρυσό μετάλλιο και ένα κομμάτι πίτας.


Τυχερή της γιορτής υπήρξε η μικρή αθλήτρια Μπακάλη Μαρίνα η οποία κέρδισε ένα μπουφάν της ομάδας, δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί.


 Ήταν μια υπέροχη γιορτή με συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών με ζεστή ατμόσφαιρα και με πολλά χαμόγελα.






Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι κάθε χρονιά και ανεξάρτητα από τις δύσκολες μέρες που ζούμε η Α.Ε.Τ. θα διοργανώνει τη συγκεκριμένη γιορτή που αποτελεί σημείο αναφοράς υγιούς αθλητισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς στα παιδιά μας.       




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου