Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Με 24 θέματα η αντζέντα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων αύριο


Ανακύκλωση, σφαγεία, και συγκρότηση διαφόρων επιτροπών στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων







Συνολικά 24 θέματα περιλαμβάνει η αντζέντα της επόμενη συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011 και ώρα 8 μ.μ.

Το σώμα μεταξύ άλλων θα απασχολήσει η συνεργασία του Δήμου με ένα σύστημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης, η συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των δημοτικών σφαγείων Τρικάλων καθώς και κάποια οικονομικά αλλά και εκπαιδευτικής υφής ζητήματα.

Συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων, το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει για τη λήψη απόφασης σχετικά με μια Συνεργασία του Δήμου με το Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Συσκευασιών και Αποβλήτων «Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε.».

Επίσης θα αποφασίσει για την συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ανώνυμης εταιρείας «Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων», γι' αυτό και πρώτα πρέπει να εγκρίνει τροποποίηση του προϋπολογισμού.
Ακόμα θα συζητηθεί η συγκρότηση παραρτήματος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ -καταναλώνουμε ότι παράγουμε» στην πόλη μας αλλά και η ανανέωση μίσθωσης των χώρων που στεγάζονται οι Κοινωνικές Δομές της ΔΕΚΑ κ.ά.

Αναλυτικά στη συνεδρίαση θα συζητηθούν εντός Ημερήσιας Διάταξης τα παρακάτω θέματα:

ΓΕΝΙΚΑ
1.Συγκρότηση παραρτήματος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ -καταναλώνουμε ότι παράγουμε»

2.Συγκρότηση επιτροπής μεταναστών

3.Ορισμός εκπροσώπου για τη Γενική Συνέλευση του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης

4.Έγκριση σύνθεσης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

5.Λήψη απόφασης για Συνεργασία του Δήμου με το Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Συσκευασιών και Αποβλήτων «Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε.»

6.Λήψη απόφασης για το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

7.Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού για συμμετοχή του Δήμου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ανώνυμης εταιρείας «Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων»

8. Έγκριση απόδοσης οφειλών παρελθούσης χρήσης οικ. έτους 2010 -Ψήφιση πίστωσης

9. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2011.

10. Έγκριση ψήφισης πίστωσης για γεύμα σε 35 μαθητές και εκπαιδευτικούς από την Κύπρο του περιβαλλοντολογικού προγράμματος «Χρυσοπράσινο Φύλλο»

ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
11.Έγκριση εκχώρησης αρμοδιότητας διαχείρισης των δημοτικών αρδευτικών γεωτρήσεων στο Τ.Σ. της Κοινότητας Πλατάνου

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

12.Λήψη απόφασης επί της αριθμ 20/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί έγκρισης εκμίσθωσης δημοτικών καταστημάτων και θέσεων για πώληση κεριών και κάρβουνων την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας

13.Λήψη απόφασης επί της αριθμ 43/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί χωροθέτησης μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
14.Έγκριση οικονομικών απολογισμών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων έτους 2010.

15.Έγκριση κατανομής Α' δόσης 2011 στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων

16.Έγκριση παραχώρησης σχολικού χώρου του Νηπιαγωγείου Λεπτοκαρυάς στον Εξωραϊστικό Μορφωτικό Σύλλογο Λεπτοκαρυάς για συνεδριάσεις του Διοικητικού του Συμβουλίου

17.Έγκριση παραχώρησης σχολικής αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου του Πρίνου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πρίνου για εκμάθηση παραδοσιακών χορών.

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΝΠΔΔ

18.Α.Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τρικκαίων και της ΔΕΥΑ Τρικάλων για την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ» -Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Τρικκαίων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης.

Β.Έγκριση υποβολής της πρότασης για χρηματοδότηση της μελέτης και του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του ΥΠΕΚΑ.

19.Ορισμός εκπροσώπου για τη συμμετοχή του στις Γενικές Συνελεύσεις της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.»

20.Έγκριση του προϋπολογισμού της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» για το έτος 2011.

21.Ορισμός δυο (2) Δημοτικών Συμβούλων στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δήμου Τρικκαίων ως μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής.

22.Έγκριση ανανέωσης μίσθωσης των χώρων που στεγάζονται οι Κοινωνικές Δομές της Κοινωφελούς ΔΕΚΑ Τρικάλων και συγκεκριμένα ο Βρεφικός σταθμός "Ηλιαχτίδα", ο Βρεφικός Σταθμός "Παραμυθούπολη", το ΚΔΑΠ ΜΕΑ "Ηφαιστος", το ΚΔΑΠ ''Σταθμός'', το ΚΔΑΠ "Φρούριο" και το ΚΗΦΗ "Τρίκκη"

23.Επιλογή Ορκωτών Ελεγκτών για τον τακτικό έλεγχο χρήσης 2010 και 2011 της Κοινωφελούς ΔΕΚΑ Τρικάλων.

24.Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Τρικκαίων στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ανώνυμης εταιρείας «Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου