Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ανοίγει τις πύλες του στα Τρίκαλα το 37ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ του Ν.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ της ΚΝΕ
Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΡΟΜΟΣ – ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ




Το 37ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ ανοίγει τις πύλες του για όλους τους νέους εργαζόμενους, τους νέους μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές των λαϊκών οικογενειών και τους γονείς τους.

Είναι η δική μας μεγάλη γιορτή που είναι στην απέναντι όχθη από την κουλτούρα της ατομικής λύσης και της μαζικής εκτόνωσης! Η γιορτή της νεολαίας που πηγαίνει κόντρα στο συμβιβασμό και τη μοιρολατρία γιατί έχει πίστη στη δύναμη της εργατικής τάξης και του λαού. Η λύση υπάρχει! Με ισχυρό ΚΚΕ, με το δυνάμωμα της λαϊκής συμμαχίας για την αντεπίθεση.

Για να αλλάξει η τάξη που βρίσκεται στην εξουσία!

Καμία συναίνεση! Ψηλά το κεφάλι! Μόνη απάντηση στον εκβιασμό τους η οργανωμένη αντεπίθεση!
Στη χώρα μας υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να μπορεί ο λαός να ζήσει καλύτερα. Οι ανάγκες της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς και των μικρών ΕΒΕ δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες των μονοπωλίων, που στις συνθήκες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης αποκαλύπτουν τα δόντια τους, αλλά και τα αδιέξοδά τους!

Οι παραγωγοί του πλούτου να τον πάρουν στα χέρια τους!

Οι κεφαλαιοκράτες και οι αυλικοί τους, το σύστημά τους, δεν είναι ανίκητοι! Αντλούν τη δύναμή τους από τον αρνητικό συσχετισμό δύναμης. Δεν φοβούνται την ανώδυνη διαμαρτυρία, την κολακεύουν με τα ΜΜΕ τους. Τους τρομοκρατεί το κίνημα που είναι οργανωμένο, έχει καθαρό ταξικό πρόσημο, έχει γερά πόδια στους τόπους δουλειάς πρώτα και κύρια, αλλά και στα σχολεία, στις σχολές, στις λαϊκές γειτονιές, έχει σαφή στόχο τη λαϊκή οικονομία και εξουσία. Αυτό το κίνημα έχει την ισχύ να σαρώσει την εξουσία τους! Άρα αυτό που τρέμουν είναι να μην δεθεί η αγανάκτηση και η οργή με την επαναστατική δράση και στρατηγική του ΚΚΕ που έχει δείξει ότι έχει το ανάστημα να καθοδηγήσει την πάλη για την ανατροπή!
Το ΚΚΕ ποτέ δεν κρύφτηκε, δεν ξεγέλασε, αντίθετα επιβεβαιώθηκε σε όλα όσα προειδοποιούσε. Βρίσκεται στο στόχαστρο της πιο βρώμικης επίθεσης για την ιστορία του, την ιδεολογία του, για το ότι έχει βγάλει συμπεράσματα για τον σοσιαλισμό που γνώρισε η ανθρωπότητα τον 20ο αιώνα, γιατί δεν απαρνήθηκε ποτέ ότι έπαθλο της πάλης του λαού πρέπει να είναι η οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, ο σοσιαλισμός – κομμουνισμός!

Έλα να συναντηθούμε στο δρόμο της ανυπακοής και της ανατροπής!

Στη συζήτηση για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, για τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση!
Στις εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ 
Τρίκαλα 31 Μάη 2011



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου