Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Πλεξίδας: «Κάποιοι θα καταλήξουν στη φυλακή»


Πεπεισμένος ότι ο ΑΟΤ θα δικαιωθεί εμφανίστηκε στην αθλητική εκπομπή της Θεσσαλίας Τηλεόρασης ο μεγαλομέτοχος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ






Στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή «Στη Σέντρα» της Θεσσαλίας Τηλεόρασης, βρέθηκε χθες ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας, απαντώντας στις ερωτήσεις των συναδέλφων Θεοδόση Κατσάρα, Χρυσόστομου Τρίμμη και Σπύρου Μπαξεβάνου, κάνοντας λόγο για σκάνδαλο ολκής, από τη στιγμή που δεν έχει πάρει η ομάδα ακόμη την άδεια συμμετοχής.

Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ τόνισε χαρακτηριστικά ότι το μαχαίρι θα μπει βαθιά στο κόκκαλο, σημειώνοντας ότι: «Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι να δικαιωθούμε. Δεν θα αναφερθώ σε κόντρες του παρελθόντος.

Ο Αρεοπαγίτης της επιτροπής αδειοδότησης και τις δύο φορές ψήφισε υπέρ του ΑΟΤ. Και την πρώτη φορά, και τη δεύτερη, στην έφεση που άσκησε η ΕΠΟ στην ίδια της την απόφαση. Να είστε σίγουροι ότι κάποιοι θα καταλήξουν στη φυλακή για το συγκεκριμένο θέμα. Η εκδίκαση στο διαιτητικό δικαστήριο εμένα με δικαιώνει, και απόρησαν και εκεί γιατί ο ΑΟΤ δεν έχει λάβει ακόμη την άδεια. Άλλες ομάδες έχουν καταθέσει φακέλους 3 σελίδων, κι εμείς 350».

Ο κ. Πλεξίδας παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε ότι δεν υπάρχει ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού του η πιθανότητα να μην πάρει την άδεια ο ΑΟΤ, και δεν έχει σκεφτεί τι μπορεί να γίνει όσον αφορά την ομάδα, μπροστά στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Επανέλαβε πάντως, ότι η συγκεκριμένη υπόθεση και η όλη προσπάθεια που έχει καταβάλει για την άνοδο της ομάδας τον έχει κουράσει και σκέφτεται και πάλι ακόμη και να αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας. Για τις συνεχείς αλλαγές των προπονητών, ο κ. Πλεξίδας απαντώντας στις κατά καιρούς κριτικές που του έχουν ασκηθεί, ανέφερε ότι οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να τα ξέρουν όλα, ενώ στάθηκε και στο θέμα της παρουσίας του κόσμου.

 «Όταν το γήπεδο γεμίζει λόγω του ονόματος του αντιπάλου, και όχι λόγω της ομάδας που υποστηρίζει δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Θα πρέπει ο κόσμος να μάθει ότι ο ΑΟΤ είναι ο πρωταγωνιστής» απάντησε σχετικά.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου