Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Καθοδόν προς το χάος - Επίλογος


Μεσαιωνικός Πασοκικός «σοσιαλισμός», πρωθυπουργικός αυταρχισμός, σαβανωμένο Κράτος και Δήμος και ο κοινωνικός παροξυσμός σε επικίνδυνο οργασμό. Κύριοι της κυβέρνησης, φύγετε. Προσκυνητές του σιωνοφασιστικού συστήματος κι έμποροι του ελληνικού κράτους, φύγετε...





Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας


…Τοκογλύφοι κι αρπάχτρες, καταπατητές των λαών και ιμπεριαλιστές της τρόικας και του ΔΝΤ, που σαν κοράκια και γύπες με γαμψά νύχια και μύτες μαυρίσατε τον ελληνικό ουρανό, φύγετε.

            Σε όσα κι αν αναφερθούμε δεν θα έχουν τέλος. Από πλευρά μας ό, τι είχαμε να καταθέσουμε το κάναμε. Επισημάναμε, προειδοποιήσαμε, παροτρύναμε τον απεγκλωβισμό των Πολιτών και της Χώρα μας και καταγγείλαμε σαν ελεύθεροι Πολίτες προς κάθε κατεύθυνση τα κακώς κείμενα του καιρού μας. Τον Απρίλη στις 15 του 2010 γράφαμε:

Καθοδόν προς το χάος - Αναμείνετε!! (1ον)

«Επισημαίνοντας στους Πολίτες ότι με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε προς το χάος, θα ξεκινήσουμε με ένα δικό μας μότο που λέει: «Απ’ όπου κι αν κοιτάξεις την κατάρα έχει το ίδιο πρόσωπο!» Ψαχνόμαστε, τσιμπιόμαστε, κουνιόμαστε από τη θέση μας και αναρωτιόμαστε μπας και ζούμε σε κάποιο όνειρο.

Μπα! Τίποτα. Μπροστά μας υπάρχουν μόνο ζωντανά φαντάσματα - διώκτες, καταπατητές και έμποροι, ένα μωσαϊκό «πολιτικών», αχόρταγων και ανήθικων ανθρώπων, «μεθυσμένων» από τη μέθη της εξουσίας, εθισμένοι στην εξαπάτηση της νοημοσύνης των Πολιτών, έμποροι που φέρνουν μια πανσπερμία «νταβατζήδων» στην έτσι κι αλλιώς εκτροχιασμένη από κάθε άποψη -σε λίγο θα είναι κατακρεουργημένη-Ελλάδα, να την πουλήσουν, ακόμα και το βρακί της προκειμένου να ξαναβρεί την τροχιά της και να ορθοποδήσει.

Αμήν και το ευχόμαστε, αλλά επιτρέψτε μας να επαναλάβουμε μια μικρή ομάδα λέξεων που λέει, άμα δούμε το αφτί μας θα δούμε και τη σταθερότητά της και άλλα σαχλά που μας πουλούν οι «έλληνες» «πολιτικοί» με μπροστάρηδες τους Παπανδρεακούς, τους Σαμαρικούς, τους Καρατζαφερικούς, άντε να βάλουμε και λίγη κόκκινη σάλτσα απ’ το τρύπιο καζάνι της Αριστεράς που ακόμα και σήμερα που χτυπήσαμε μπιέλα, όσο εξακολουθεί να τρώει τα σκότια της, δεν μπορεί να βρει τα αβγά και τα καλάθια της…» (Απρίλης 15  2010)

            Μετά από ένα χρόνο και κάτι τα ραγίσματα στους «πράσινους» πύργους άρχισαν. Επιτέλους! Τα ραγίσματα στη ΝΔ έχουν ήδη συντελεστεί εδώ  και αρκετό καιρό. Από δω και μετά είναι πλέον ζήτημα χρόνου, όσο αφορά την κυβέρνηση του κ. ΓΑΠ πόσο ακόμα θα αντέξει να κρατιέται στα σάπια πόδια της. Και όσο αφορά τους «αγανακτισμένους» Πολίτες…, τους βγάλανε κιόλας όνομα!!! διότι δεν υπάρχει κανείς που να τους κατευθύνει…, είναι και γι’ αυτούς θέμα αντοχής πόσο ακόμα θα αντέξουν πριν αρχίσουν να «δαγκώνουν» τούτο το μήνα ακόμη, Μάης του 2011, που έστω και καθυστερημένα, άφησε τη βουτηγμένη στην οργή των ελλήνων Πολιτών σφραγίδα του και συνδέθηκε με τους διαχρονικούς αδελφούς του συμπληρώνοντας έτσι το πάζλ των αγώνων ενάντια στους κάθε κερατάδες, κλέφτες και απατεώνες που έσυραν την Ελλάδα στο χάος. Αυτοί είναι, οι ελίτ των κομμάτων εξουσίας που υποτάχτηκαν και εξανδραποδίστηκαν απ’ τους ευρωάτλαντες «φίλους» και ακόμα σήμερα, αντί να έχουν ίχνη τσίπας και το αίσθημα ντροπής, αποδεικνύονται τόσο ξετσίπωτοι που γυρίζουν στα κανάλια για να δημιουργούν σε βάρος τους ακόμα μεγαλύτερη απαξίωση, αποστροφή και σιχασιά.

            Μήνας για τους απλούς Πολίτες επαναστατικός όσο και ειρηνικός που ολοκληρώνει τη στροφή του ανώμαλα για την καθεστηκυία τάξη. Μήνας καθολικής λαϊκής-νεανικής μάζωξης, που περιθωριοποιεί, αποδοκιμάζει και καταδικάζει ΟΛΑ τα κόμματα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Μιας Ελλάδας προπαρασκευαστικής - εξάρτημα-υλικό προς πώληση από τους ονάγρους της «σοσιαλιστικής»(Πασόκοι) και φιλελεύθερης (Νεοδημοκράτες) παράταξης αλλά και άλλων μικρών κοινοβουλευτικών αριστερών κομμάτων, που τη μόνη φροντίδα που είχαν ήταν να γλείφουν, να ερωτοτροπούν, να ενισχύουν και να συντηρούν με τις «ιδεολογικές» πολιτικές τους την 36χρονη παραμονή του δικομματικού συστήματος στην Ελλάδα.

            Όλοι αυτοί με μπροστάρη το σημερινό «σοσιαλιστή» πρωθυπουργό κ. ΓΑΠ και τους συνεργάτες του, έφεραν την Ελλάδα στο χάος κι αυτό, το χάος, τους πρώτους που θα καταπιεί θα είναι όλοι αυτοί που μέχρι τώρα μας κυβέρνησαν, με ιδιαίτερη προτίμηση, του χάους, να καταποντιστούν στα πιο βαθιά χάη τα κόμματα εξουσίας. Ο ελληνικός λαός με οδηγό τη νεολαία ξεκίνησε τα  χειμαρρώδη βήματά του ενάντια στο διεφθαρμένο, αντιλαϊκό και αντιδημοκρατικό «πολιτικό» σύστημα. Στο πέρασμά του θα παρασύρει όχι μόνο το ξενόφερτο και υπόδουλο «πολιτικό» σύστημα, αλλά και όλα τα άχρηστα, επικίνδυνα και ανίκανα συνδικάτα, τα ΜΜΑποβλάκωσης και λοιπούς κυβερνητικούς φορείς που πάντα είχαν τα πάρε και τα δώσε και τους αφεντάδες του ΔΝΤ και της τρόικας της «Ε.Ε.» που μπαινοβγαίνουν σαν πόρνοι σε οίκο ανοχής. Έτσι μας καταντήσανε.

            Κύριοι του Πασόκ φύγετε και αφήσετε την Ελλάδα και τους Πολίτες της να ησυχάσουν. Κακώς που σας ψηφίσανε, κακώς που βγάζατε και βουλευτές…, (ας είναι καλά τα χαϊβάνια που σας ψήφιζαν, μόνο που αυτά τα χαϊβάνια σήμερα βρίσκονται στις πλατείες…,) και πολύ κακώς που ακόμα βρίσκεστε στην Ελλάδα και πολύ κάκιστα που έχετε ελληνική ιθαγένεια. Εμείς ξέρουμε πώς εκείνοι που έχουνε ελληνική ιθαγένεια, σέβονται, αγαπούν και θυσιάζονται για τον τόπο τους, όπως οι αγωνιστές του 21 και της Εθνικής Αντίστασης και όχι όπως εσείς που ξεπουλάτε την Ελλάδα στους ξένους φίλους σας και στα ξένα συμφέροντα. Φύγετε, λοιπόν, δε βλέπετε την οργή του λαού που δεν σας αντέχει άλλο; Δεν ακούτε πως σκούζει σαν λύκος, που μουγκρίζει σαν αγγρισμένος χείμαρρος έτοιμος να σας παρασύρει στα τάρταρα. Δεν σας χρειάζεται ο τόπος, δεν σας θέλουνε οι έλληνες, τις πήραν πλέον χαμπάρι τις σκευωρίες σας, τις ραδιουργίες σας, τις προδοσίες σας. Μαζέψτε τα νύχια σας και τις σκιές σας που κρύψανε τον ήλιο και φύγετε. Μην υποτιμάτε τον κοινωνικό παροξυσμό που εσείς δημιουργήσατε.

Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Μάιος 28  2011  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

 

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου