Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Nίκη ΑΟΤ επι Αγροτικού Αστέρα σε φιλικό με 2-0


Με το μυαλό να βρίσκεται στην υπόθεση της αδειοδότησης...








O ΑΟ Τρίκαλα. υποδέχθηκε στο δημοτικό στάδιο τον Αγροτικό Αστέρα και επιβλήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Κόρμπός (27’) και Μπαλού (72)


Αξιοσημείωτο πάντως είναι το ότι το συγκρότημα του Αγροτικού ήρθε στα τρίκαλα με με τις ρεζέρβες-και την ομάδα Νέων , αφού οι βασικοί επαγγελματίες έχουν οικονομικές εκκρεμότητες και απέχουν μέχρι να ρυθμιστούν οι οφειλές τους

Κατά τα αναμενόμενα λοιπόν από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Γιώργου  Βαζάκα φάνηκαν να διαθέτουν μεγαλύτερη  διάθεση για ποδόσφαιρο.  Έτσι από το ξεκίνημα του φιλικού οι λιγοστοί φίλαθλοι είδαν καλές στιγμές και μάλιστα και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν μια δυο φορές επικίνδυνοι.

Η ανωτερότητα του ΑΟΤ καρποφόρησε στο 27' όταν μέσα από την περιοχή με προβολή ο Κόρμπος έγραψε το 1-0 , σκορ με το οποίο έληξε το α ημίχρονο.


Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα. , όμως οι κυανέρυθροι είχαν την υπεροχή και πάλι κι στο 72' διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν  Ιακωβάκης έβγαλε την σέντρα και ο Μπαλού με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό  2-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δουλόπουλος, Κ. Λεωνίδας - Σ. Λεωνίδας

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Πουρής (28' Τόλιος, 60' Ζαφείρης), Μπακομήτρος, Κόρμπος (60' Σαββίδης)Σαρακατσάνος (59' Γιώτας), Μπριλλάκης (63' Γεωργίου), Μπουκουβάλας,Ένοκ (73' Τζάνης),  Ουέλιντκον (56' Ιακωβάκης),Στεπάνοβιτς (53' Μίνγκας), Μανουσάκης, Μπαλού (72' Τελκίνσι).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Φοιρός, Χατζόποουλος, Μακρής, Ιβανίδης, Τσάτσος,
Αθανασιάδης, Σολτίρης, Οκομούσης, Βαφέας, Αβραμόπουλος, Μιλκούδης. Έπαιξαν και οι: Αντωνιάδης, Σπαχής, Καθάριος, Κυριακού, Σολομωνίδης, Νικολόπουλος, Νικολίτσης,Παπαδόπουλος, Βουτσάς, Μάντζιος, Κολίτσης.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου