Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Για τη συνεδρίαση του ΔΣ Δήμου Τρικκαίων σε μέρα απεργίας (29-6-2011).


Επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τρικκαίων προς το Δήμαρχο,Πρόεδρο Δημ.Συμβουλίου,Δημοτικούς Συμβούλους






Ο πόλεμος που κύρηξαν  κυβέρνηση – ΔΝΤ – Τρόικα – κεφάλαιο,  στη ζωή και στα δικαιώματα των εργαζομένων και των παιδιών τους συνεχίζεται ακόμη πιο σκληρός , ανελέητος.



Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβούλιου
Κύριε Δήμαρχε

         Την ώρα όμως που οι εργαζόμενοι δίνουν την απάντηση τους με την 48ωρη γενική πανελλαδική απεργία εσείς ως Δημοτική αρχή υποδαυλίζεται την επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης καθορίζοντας τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 29 Ιούνη δεύτερη μέρα της απεργίας.

       Ως Λαϊκή Συσπείρωση σας επισημάναμε έγκαιρα την ανάγκη για την μετάθεση σ’ άλλη ημερομηνία της συνεδρίασης του Συμβουλίου κάτι το οποίο δεν αποδεχθήκατε. Αντίθετα απαντήσατε  ότι «η Δημοκρατία δεν απεργεί» !!!

        Το γνωρίζουμε ότι η δική σας Δημοκρατία, η δημοκρατία των κεφαλαιοκρατών και του μεσοπρόθεσμου απεχθάνονται τις απεργίες. Ωστόσο οι εργαζόμενοι έχουν τη δική τους Δημοκρατία οργανώνοντας την πάλη τους για να απαλλαγούν οριστικά από τους εκμεταλλευτές τους.
       Ως Δημοτική αρχή έχετε επιλέξει άλλο στρατόπεδο. Αυτό αποδεικνύεται και από την πολιτική σας έξι μήνες τώρα στη διοίκηση του Δήμου.

        Δηλώνουμε ότι οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν θα νομιμοποιήσουμε  με την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο την απεργοσπασία σας και αποχωρούμε, καλώντας ταυτόχρονα και τους άλλους Δημοτικούς Συμβούλους να πράξουν το ίδιο.  


 ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου