Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Οι όροι της δημοπρασίας για το φετινό Τρικαλινό Παζάρι


Τους όρους της διακήρυξης για την παραχώρηση των προς ενοικίαση χώρων της ετήσιας Εμποροπανήγυρης Τρικάλων, ενέκριναν μεταξύ άλλων θεμάτων τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης.






Η ετήσια Εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί και φέτος στο χώρο των Καρυών από την Τετάρτη 14 μέχρι και την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011.

Oι διαδικασίες που απαιτούνται για την ενοικίαση των χώρων από τους ενδιαφερόμενους εμπόρους οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη φετινή Εμποροπανήγυρη, αλλά και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δημοπρασιών έχουν ως εξής:

   
Η ενοικίαση του δικαιώματος της κατασκευής των παραγκών θα γίνει στην πλατεία του οικισμού Καρυών στις Αυγούστου 2011 και ώρα 11:00 π.μ. , με τιμή εκκίνησης 12.000 ευρώ.
   

Η ενοικίαση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος θα γίνει στην πλατεία του οικισμού Καρυών στις Αυγούστου 2011 και ώρα 11:00 π.μ. , με τιμή εκκίνησης 12.000 ευρώ.
   

Για την ενοικίαση των χώρων που προορίζονται αποκλειστικά για ψητοπωλεία, χαλβαδοπωλεία, σουβλατζίδικα, στην πλατεία του οικισμού Καρυών στις Αυγούστου 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ. με τιμή εκκίνησης 1.000 ευρώ. Για χαλβαδοπωλεία στις εμπορικές θέσεις, στους Τρικαλινούς 300 ευρώ η θέση, στους μικροπωλητές εκτός Νομού σε 400 ευρώ η θέση.
   
Για τους χώρους εμπορικών δραστηριοτήτων, εκθέσεων αυτοκινήτων γεωργικών μηχανημάτων κλπ στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στην πλατεία του οικισμού Καρυών από την Αρμόδια Επιτροπή του Δήμου Τρικκαίων και από ώρα 10.30 π.μ. μέχρι 13.00 μ. μ.

Επισημαίνεται ότι το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται για τους μικροπωλητές βιοτεχνικών ειδών Ν. Τρικάλων σε 300 ευρώ. Για τους μικροπωλητές εκτός Νομού σε 400 ευρώ . Για εκθέσεις αυτοκινήτων, γεωργικών μηχανημάτων κλπ σε 400 ευρώ. Για τους χώρους εμπορικών δραστηριοτήτων σε αθίγγανους, αναπήρους , ΑΜΕΑ, Πολυτέκνους σε 150 ευρώ . (Το 50% των εμπορικών θέσεων). Η Επιτροπή πάντως μπορεί να αποφασίσει παράταση της ώρας δημοπρασίας.

4,5 στρέμματα για το Λούνα Παρκ

Βάσει της εισήγησης που ενέκριναν χθες τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων σε φανερή δημοπρασία θα εκτεθεί και η χρήση του ενιαίου χώρου ο οποίος προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για εγκατάσταση μονάδων ψυχαγωγίας «Λούνα Πάρκ» που θα περιέχει μηχανικά μέσα ψυχαγωγίας, από συγκρουόμενα αυτοκίνητα, σιδηρόδρομο, γύρο θανάτου, αιώρες, σκοπευτήριο, Ζωολογικό κήπο κλπ συναφή προς τη μορφή αυτή της ψυχαγωγίας ειδών, (φάκελος από τον συμμετέχοντα με τα μέσα ψυχαγωγίας).

Τονίζεται ότι στο συγκεκριμένο χώρο απαγορεύεται η εγκατάσταση και λειτουργία ψητοπωλείων, καφενείων, χαλβαδοπωλείων καθώς και άλλου είδους εμπορική δραστηριότητα (ρούχα, παιχνίδια, ψιλικά).

Αξίζει να επισημανθεί εδώ ότι ο χώρος που προορίζεται για την εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιδιών (ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ) είναι συνολικής επιφάνειας 4,5 στρεμμάτων, ως δε πρώτη προσφορά ορίζεται για την έκταση των 4,5 στρεμμάτων το ποσό των 90.000 ευρώ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου