Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Κοπέλες από όλη την Κρήτη διαγωνίζονται για μια θέση στον τελικό για την "MISS ΚΡΗΤΗ 2011"


Την Παρασκευή 05 Αυγούστου, στο club ROOM69 στο Ρέθυμνο, θα πραγματοποιηθεί ο Ημιτελικός του 33ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς MISS ΚΡΗΤΗ & MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ 2011”.







Την παρουσίαση θα αναλάβει η Miss Κρήτη 2006 Ελευθερία Σωκιανού ενώ επίσημες προσκεκλημένες της βραδιάς θα είναι η Miss Κρήτη 2008 Ειρήνη Πετρουλάκη και η Miss Κρήτη 2010 Σοφία Παπαδάκη.

Κοπέλες από όλη την Κρήτη διαγωνίζονται για μια θέση στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου στο club ENVY στο Ηράκλειο.

Οι 25 υποψήφιες θα διαμείνουν στο Ρέθυμνο για 2 ημέρες. Η διαμονή αυτή θα περιλαμβάνει επισκέψεις στα διάφορα καταστήματα τα οποία θα συμμετέχουν ως χορηγοί, βόλτες στην πόλη, τηλεοπτικά γυρίσματα, φωτογραφίσεις κ.α., ενώ το Σάββατο 06 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί Βeach Party προς τιμήν τους στο BAJA beach.
 
Τα κορίτσια θα εμφανιστούν με γυναικεία ρούχα από το κατάστημα SARA,  με μαγιό τα καταστήματα FMF STORES και PLANET LINGERIE και με νυφικά από το σαλόνι νυφικών και βαπτιστικών KOKOLAKIS. Τα χτενίσματα των υποψηφίων θα φροντίσει το κομμωτήριο FACE του Κωνσταντίνου Καλλιονάκη ενώ το μακιγιάζ θα επιμεληθεί το κέντρο ομορφιάς DOLLS REAL BEAUTY.  Χορηγός της εκδήλωσης είναι το cafe EXO.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό BEST και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί STUDIO ΡΕΘΥΜΝΟ 9,80, ΗΧΟΣ FM 94,2 και ΑΣΤΡΟ FM 96,4.

Συνεργάτες της παραγωγής είναι Διεθνής ακαδημία χορού YO BAILO dance club, o φωτογράφος ΜΑΝΟΣ ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗΣ και οι εταιρίες AK VIBES, PLANET MEDIA και UNIQUE PROMOTIONS.

Την τηλεοπτική κάλυψη της βραδιάς θα αναλάβει η ΚΡΗΤΗ TV.

Ώρα έναρξης 12 το βράδυ.
Κρατήσεις στο τηλ. 6979 773407

Παραγωγή: CRETAN ART PRODUCTIONS – τηλ. 2810 229229





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου