Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Εδώ είναι που λένε... "πιασ' τ' αρχίδια 'ς..."


Κομματική σύσκεψη (λέει) του ΠΑΣΟΚ παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Δριβελέγκα, πραγματοποιήθηκε χθες στην Πύλη.






(Το άρθρο είναι κλεμμένο απ' αλλού, δεν είμασταν εκεί αλλά δεν αναφέρουμε την "πηγή" γιατί κι αυτοί από αλλού το κλέψανε χωρίς να το λένε αλλιώς θα είχαν "φωτό"... και ως "γνωστόν" φωτο ΔΕΝ κλέβουμε )

Η Ν.Ε. Τρικάλων εκμεταλλευόμενη την ιδιωτική επίσκεψη του υφυπουργού στην περιοχή, συγκάλεσε σύσκεψη στην οποία παρόντες ήταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που απέστειλε το τοπικό ΠΑΣΟΚ, «το κύριο μέρος της συνεδρίασης αφιερώθηκε στην κατάσταση στον αγροτικό τομέα.. Ο υφυπουργός αναφέρθηκε διεξοδικά στο νόμο για τους συν/σμούς που συζητείται αυτές τις μέρες στην βουλή και θα εφαρμοστεί μέχρι 30/6/2012.

Ενημέρωσε για τις  αποζημιώσεις που αναμένονται για το βαμβάκι (βροχοπτώσεις και πράσινο σκουλήκι) για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων (υψηλές τιμές δημητριακών), έκανε ειδική αναφορά για την παραχώρηση εκτάσεων του υπουργείου σε νέους, καθώς και άλλες πρωτοβουλίες του υπουργείου. Ακόμη έκανε ειδική αναφορά για την αδειοδότηση « ελαφρών » σταυλικών εγκαταστάσεων για τις οποίες δεσμεύθηκε ότι μέσα στον Σεπτέμβριο θα υπάρξει ειδική νομοθετική ρύθμιση.

Ο υφυπουργός έδωσε απαντήσεις σε πολλά θέματα που μπήκαν από τους δημάρχους Τρικάλων και Καλαμπάκας και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Πύλης, και τα υπόλοιπα στελέχη.

Τέλος τόσο στην εισαγωγή όσο και στο κλείσιμο της τοποθέτησης του ο υφυπουργός αναφέρθηκε στην συγκυρία και στην γενικότερη κυβερνητική πολιτική που την  χαρακτήρισε ιδιαίτερα δύσκολη αλλά αναγκαία».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου