Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Σφάζονται στο ΠαΣόκ για το "ξήλωμα" της Αθηνάς από το νοσοκομείο Τρικάλων


- Στο «στόχαστρο» επιλογή του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου από Τρικαλινό Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
- Είναι αδερφός στενού συνεργάτη του Μόσιαλου...
- Ποιό Τρικαλινό στέλεχος του ΠαΣόκ στηρίζει την Αθηνά; (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)









Σύμφωνα με το trikalanews.gr  λοιπόν:

"Αμφισβητείται πολιτικά από Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, η τοποθέτηση του αδερφού στενού συνεργάτη του Ηλία Μόσιαλου ως Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων

Δεν ήταν λίγοι αυτοί, που «χρέωσαν» την ανακοίνωση, σε Βουλευτή Τρικάλων του ΠαΣοΚ, ισχυριζόμενοι ότι με τον τρόπο αυτό, ήθελε να «κοντράρει» την επιλογή του Υπουργείου Υγείας, να τοποθετήσει στην κορυφή της διοίκησης του νοσοκομείου, τον αδερφό στενού συνεργάτη του Τρικαλινού Υπουργού Ηλία Μόσιαλου και προβλέπουν «θερμή» διοίκηση του Νοσοκομείου από τον νέο Διοικητή Μιχάλη Λοπατατζίδη, με ταυτόχρονη πολιτική ενίσχυση του κ. Μόσιαλου ενόψει ενδεχόμενης συμμετοχής του Τρικαλινου Υπουργού Επικρατείας στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τον Νομό Τρικάλων.

Εν τω μεταξύ αγωνιώδης προσπάθειες καταβάλει , με  απειροελάχιστες ελπίδες, για να αλλάξει υπέρ της έστω και την τελευταία στιγμή την εις βάρος της απόφαση για να παραμείνει στην θέση της, η απερχόμενη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Τρικάλων Αθηνά Πέτσα έχοντας σύμμαχο κορυφαίο τοπικό πολιτικό παράγοντα.


Δεν θα αποκαλύψουμε  (ακόμη) το όνομα του κορυφαίου αυτού τοπικού πολιτικού παράγοντα αλλά ένα θα σας πούμε να σας... προίδεάσουμε :




Είναι ξανθιά, και πάει συχνά στο κομμωτήριο...!
















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου