Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Τα είπαν με Ρεντζιά τα μέλη της Εθνικής Βόλει


Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρέθηκαν χθες το μεσημέρι μέλη της Εθνικής ομάδας βόλει που βρίσκεται στην πόλη μας.







Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Αλέκος Λεώνης με τον βοηθό του Σωτήρη Δρίκο, τον team manager Δημήτρη Αγραπιδάκη και τους διεθνείς παίκτες Νίκο Ρουμελιώτη (αρχηγός) , Αχιλλέα Παπαδημητρίου και Ανδρέα Φράγκο επισκέφτηκαν τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ευθύμη Ρεντζιά και συνομίλησαν μαζί του για αρκετή ώρα τόσο για τους δύο αγώνες όσο και για την κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ελένη Αργυροπούλου – Καλλιάρα και Χρήστος Γακόπουλος.

Τα μέλη της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων πρόσφεραν στα μέλη της αποστολής της Εθνικής βόλει αναμνηστικά δώρα καθώς και έντυπο υλικό για τον Νομό Τρικάλων.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ευθύμης Ρεντζιάς δήλωσε για την έλευση της Εθνικής βόλει: «Είναι μία απο τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που φιλοξενούμε φέτος καθώς η Εθνική βόλει θα δώσει εδώ τους δύο πρώτους της αγώνες για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στα Τρίκαλα η Εθνική ομάδα ανδρών και αυτό είναι τιμή μας. Αποτελεί μεγάλη διαφήμιση για τον νομό μας και έχουμε σημειώσει απο την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την Περιφέρεια ότι δίνουμε βάση στον αθλητισμό και στον αθλητικό τουρισμό».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Λεώνης απο την πλευρά του σημείωσε:


«Έχουμε συμπληρώσει ένα 24ωρο στα Τρίκαλα και η φιλοξενία που μας προσφέρουν οι άνθρωποι των Τρικάλων είναι πάρα πολύ καλή. Αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ καθώς οι παίκτες και η ομάδα προέρχεται απο προβλήματα που έχει όλη η κοινωνία. Εδώ βρήκαμε μία ζεστασιά, θα τα ξεχάσουμε όλα αυτά και θα βάλουμε ως στόχο να πάρουμε την πρόκριση απέναντι στους Βόσνιους. Είναι ένας αντίπαλος δύσκολος της Σέρβικης σχολής αλλά εγώ πιστεύω ότι με την συμπαράσταση των φιλάθλων θα πάρουμε αυτό που θέλουμε»



Ο λίμπερο της ομάδας Αχιλλέας Παπαδημητρίου τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Τρικαλινούς για την πολύ καλή φιλοξενία που μας επεφύλαξαν. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλει και να κάνουμε αυτά για τα οποία προετοιμαζόμαστε και θέλουμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του προολυμπιακού τουρνουά. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος των Τρικάλων και να είναι μαζί μας».



* Η προετοιμασία της Εθνικής Βόλει συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση την Τρίτη. Το πρωί οι παίκτες έκαναν βάρη στην αίθουσα του Δημοτικού σταδίου ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν στο Δημοτικό κλειστό.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου