Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Βάσω Κάκλα. Μια σύγχρονη Σαλώμη στο Δήμο Τρικκαίων


"Σαγηνεύτρα, άμυαλη και ψυχρή" ζητά από τον Δήμαρχο την κεφαλή "επί πίνακι" του κ. Αζναουρίδη εκπροσώπου της φιλαρμονικής ορχήστρας









Ιουδαία 32 μ.Χ.

Η Σαλώμη (εβρ.Shlomi)  κόρη του Φίλιππου Ηρώδη και της Ηρωδιάδας με την προτροπή της μητέρας της χόρεψε μπροστά στο θείο της και γοητεύοντάς τον με τη χάρη της, του ζήτησε τον αποκεφαλισμό του Ιωάννη του Πρόδρομου στα 32 μ.Χ.

Με την επικίνδυνη θηλυκή σαγήνη της, την αμυαλιά και ψυχρότητά της, που οδήγησαν στο θάνατο του Βαπτιστή. (πηγή wikipedia)

Τρίκαλα  2011 μ.χ.

Ο τέως Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος καταγγέλλει στο ράδιο ζυγός της πόλης την Αντιδήμαρχο πως σαν μια σύγχρονη Σαλώμη "θέλει τον αποκεφαλισμό του κ. Αζναουρίδη εκπροσώπου της φιλαρμονικής του Δήμου"

"Θέλει να τον "ξηλώσει" επειδή ζητά χαρζιλίκι για τα μέλη της που είναι απήρωτα εδώ και καιρό"  είμαι υπέρ  μιας  συμβιβαστικής  λύσης του προβλήματος σημείωσε ο τέως και όχι υπέρ μεθόδων που ανήκουν στο παρελθόν ρίχνοντας το καρφί πως η κ. Βάσω - Σαλώμη Κάκλα - Ηλιάδη προσπαθεί να φτιάξει νέα φιλαρμονική με πιτσιρικάδες από το Μουσικό Σχολείο της πόλης που δεν θα πληρώνονται παρακάμπτοντας τον Αζναουρίδη και διαλύοντας την υπάρχουσα φιλαρμονική.


Και όλα αυτά στις πλάτες ενός ιστορικού σωματείου 150 χρόνων...


ΧΑΙΡΕΤΕ


Για το fatsimare


To σκλί του Μπουζαλή









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου