Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Όλοι "μια αγκαλιά" στο Δήμο Φαρκαδόνας...


Μια αγαπημένη οικογένεια Οικονόμου, Ζιώγκος, Γεωργολόπουλος, Στάμος.






Καταγγελία για χρηματισμό του Δημάρχου Φαρκαδόνας. Αντιπολίτευση και συμπολίτευση (!) κάνουν λόγο για έμμεση παραδοχή του Δημάρχου Κώστα Οικονόμου ότι πήρε μίζα από εργολάβο.

Απίστευτες καταγγελίες χθες στο "ράδιο ζυγός" από τον πρώην Δήμαρχο Οιχαλίας Αθανάσιο Ζιώγκο και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του νέου Δήμου Φαρκαδόνας, κατά του Δημάρχου Κώστα Οικονόμου.

Τις καταγγελίες του κ. Ζιώγκου επιβεβαίωσε και από πλευράς συμπολίτευσης ο πρώην δήμαρχος Πελινναίων Ιωάννης Γεωργολόπουλος, αφήνοντας έκθετο τον κ. Οικονόμου.

Ο κ. Ζιώγκος ανέφερε πως στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, ο κ. Οικονόμου είχε αντιπαράθεση με τον αντιδήμαρχο του, πρώην Δήμαρχο Φαρκαδόνας Ιωάννη Στάμο και μέσα από αυτή την αντιπαράθεση, εμμέσως πλην σαφώς, ο κ. Οικονόμου παραδέχθηκε ότι δόθηκε μίζα από εργολάβο, με την οποία ο κ. Οικονόμου αγόρασε αυτοκίνητο για την κόρη του.

Ο κ. Γεωργολόπουλος δήλωσε ευθαρσώς μετανοιωμένος για την στήριξη που έδωσε προεκλογικά στον κ. Οικονόμου και μετά από τα όσα καταγγέλθηκαν είναι προφανές ότι τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου