Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Γιαννάκο, "μας την πέσανε" για το cafe...


Σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό το Cine-café του Πάρκου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα






Δεν ισχύει η 12ετία μίσθωσης, έκρινε η Δημοτική Αρχή Τρικάλων για το cine-café του Πάρκου Ματσόπουλου και κατά συνέπεια, προχωρά σε νέο δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την μίσθωση του.

       
Σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό το Cine-café του Πάρκου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα
Το Διοικητικού Συμβούλιο του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 15/2011 απόφασή του, αποφάσισε ομόφωνα, «Να γίνει Δημόσιος cine-café που θα προκηρύξει το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων».

Ο σημερινός μισθωτής του cine-café, το μίσθωσε, με δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η ΔΕΚΑ Τρικάλων με 6ετή διάρκεια ήτοι από1/3/2004 έως 28/2/2010 και επομένως δεν ισχύει η 12ετία, στην συγκεκριμένη μίσθωση, αφού ήταν από διαγωνισμό και κατά συνέπεια θα πρέπει να γίνει νέα προκήρυξη.

Επιπλέον δεν ισχύει η 12ετία  για τις «μισθώσεις χώρων εντός δημοσίων, δημοτικών κοινοτικών κήπων, αλσών, πλατειών και εν γένει κοινόχρηστων χώρων.»

Η μίσθωση για εκμετάλλευση του «cine-cafe»  θα αφορά: στεγασμένο χώρο 48μ2 με WC 5μ2 συν τον ημιυπαίθριο χώρο 34 μ2 δίπλα στην χειμερινή αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου καθώς και τον αύλειο χώρου έμπροσθεν  του «cine-café» 85 μ2 (πάνω διάζωμα).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων θα προβεί στον δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό.



Trikalanews.gr


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου