Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μπέρδεψε τους πάντες ο Πλεξίδας με παρέμβασή του πριν λίγο


- Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είμαστε σε διεκδίκηση της παραμονής
- Είπε "καραγκιόζη" τον πρόεδρο της ΕΠΣΤ Θανάση Μπουτζιώλη
- Άφησε υπονοούμενα για την λύση συγχώνευσης με Πετρωτό
- Παρέμβαση και του δημοσιογράφου Βάϊου Μπαλάφα






Μιλώντας πριν λίγο στο "ζυγό" υποστηριξε ότι ο φάκελος του ΑΟΤ είναι πλήρης και λείπει μόνο η εγγυητική που μπορεί να κατατεθεί ακόμα και 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.


Να πειτε τον Μπουτζιώλη ότι είναι ανενημέρωτος και είναι καραγκιόζης (!!!) 

Για τον ΑΟ Τρίκαλα:
Η ΠΑΕ  κατέθεσε πλήρη φάκελο με ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, το μόνο που λείπει είναι η εγγυητική και παίζει Β' Εθνική (!!!)

Να μην πω περισσότερα ξέρει ο κόσμος στην Αθήνα ποιος είναι ο Μπουτζιώλης και πως ακριβώς τον αποκαλούν, δεν ξέρουν μόνο οι  Τρικαλινοί που ζουν εδώ. Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό το άτομο συνέχισε.

Όσον αφορά το φάκελο της ομάδα επιμένω, είναι πλήρης και χρειάζεται μόνο την εγγυητική να καλύπτει ένα επιπλέον ποσό στα 30 χιλιάδες ευρώ και μπορεί να κατατεθεί μέχρι 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. αυτό λέει η εγκύκλιος και ισχύει


Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ αποκάλυψε όμως ότι και να μπουν τα λεφτά την άλλη μέρα θα καταπέσει οι εγγυητική για τις παλιές οφειλές της ομάδας από την εποχή Παππά.(!!!)

Άφησε υπονοούμενα για την λύση  Πετρωτού τονίζοντας πως αυτό το σενάριο το δούλευαν κάποιοι από τις αρχές καλοκαιριού όταν πλησίαζαν παίκτες της Καρδίτσας για να τους πάρουν στο Πετρωτό, λέγοντας τους πως "θα διαλυθούν τα Τρίκαλα και θα παίξουν στην πρώτη ομάδα του νομού μας".

Σε ερώτηση για τις επιταγές που έχουν στα χέρια τους οι πρώην παίκτες της ομάδας , υποστήριξε πως θα καλυφθούν "δεν άφησα παίκτες απλήρωτους και δεν θα το κάνω".

Σε παρέβασή του ο δημοσιογράφος Βάϊος Μπαλάφας επέμενε για το ότι ο φάκελλος που κατατέθηκε δεν είναι πλήρης λέγοντας μάλιστα ότι πιστεύει αυτό έγινε επίτηδες (!!!)




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου